Την Παρασκευή 27/1 το εμπορικό κέντρο Talos Plaza που βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης υποδέχθηκε το πρώτο φυσικό κατάστημα της Sinsay στην Ελλάδα με πολλές εκπλήξεις και δώρα. Το κατάστημα των 100 τ.μ. με το μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό και τη minimal διακόσμηση φόρεσε τα καλά του και καλωσόρισε φίλους, συνεργάτες και fans του brand, που βρέθηκαν σε ένα μοναδικό event και απόλαυσαν τις αγορές τους και τις μοναδικές προσφορές σε επιλεγμένα είδη.

Τοπικοί Influencers ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν ένα φιλόξενο περιβάλλον με τις πιο hot τάσεις της σεζόν, ενώ οι Tik Tok creators, Ιωάννα Σπανού και Αλεξία Κεφαλά ταξίδεψαν από την Αθήνα προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τις αποκλειστικές συλλογές του αγαπημένου τους fashion brand και να κάνουν spread the news στους δεκάδες χιλιάδες ακολούθους τους.

Το event των εγκαινίων, εξελίχθηκε σε ένα πολύ όμορφο πάρτι, που κράτησε μέχρι το βράδυ, όπου οι καλεσμένοι influencers και οι συνεργάτες απόλαυσαν τους pop ήχους του DJ, ενώ οι guests απολάμβαναν τις αγορές τους.

Βρείτε όλες τις προσφορές στο www.sinsay.com/gr/