Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Funky Buddha  στο εμπορικό κέντρο River West στο Αιγάλεω,  σε απόλυτα εορταστικό κλίμα.

Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση είχε χαρακτήρα Χριστουγεννιάτικου party καθώς στα ηχεία έπαιζαν upbeat xmas τραγούδια με παρουσία DJ, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ένα άκρως διασκεδαστικό live performance από την από την μπάντα «Φουλ του Ρήγα» που παντρεύει το hip hop, τη reggae, τη funk και τη rock μουσική, υπενθυμίζοντας στο κοινό τη σύνδεση της Funky Buddha με τη μουσική. Χριστουγεννιάτικα cupcakes, gingerbread cookies, macaron καθώς και παραδοσιακοί κουραμπιέδες και μελομακάρονα δια χειρός Δημήτρη Σκαρμούτσου έδωσαν τη δική τους γιορτινή πινελιά.

Celebrities, Content Creators και Εκπρόσωποι του Τύπου είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα προσωπικό tour στις συλλογές Funky Buddha αλλά και να κάνουν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους, απολαμβάνοντας την ειδική έκπτωση που ήταν ενεργή για εκείνη την ημέρα.

Το ολοκαίνουργιο κατάστημα της Funky Buddha φιλοξενείται στον 1ο όροφο του River West, στην Λεωφόρο Κηφισού 98 και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό γιορτινού shopping. Τα διαχρονικά ανδρικά κομμάτια του επιτυχημένου ελληνικού brand εντυπωσίασαν τόσο τους εκλεκτούς καλεσμένους όσο και τους καταναλωτές, ωστόσο την παράσταση έκλεψε η γυναικεία Xmas Capsule Collection που κέρδισε την καρδιά των γυναικών που πέρασαν από το κατάστημα.

Το «παρόν» έδωσαν στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο Φίλιππος Ιωάννου (Fipster) καθώς επίσης και η Χριστίνα Φάμελη, η Ιωάννα Σαρρή και η Ζάνα Σίρεακ που, ως λάτρεις της φιλοσοφίας της εταιρείας, την τίμησαν επιλέγοντας το αγαπημένο τους σύνολο Funky Buddha.