Τα Εξάρχεια είναι ροκ. Τα Εξάρχεια είναι εναλλακτικά. Τα Εξάρχεια τα σπάνε!

Εναλλακτικός αέρας, παλμός, κίνηση και μαγαζιά που αξίζουν την προσοχή σου. Τα Εξάρχεια μας καλούν και εμείς δεχόμαστε, καθότι και ευγενέστατες κυρίες. Να πας και εσύ!

Warehouse

Τρομερή πίτσα, εκπληκτικά κοκτέιλ και το καλύτερο old fashioned που θα δοκιμάσεις! Ενώ το μαγαζί φημίζεται για την πλούσια και ψαγμένη κάβα κρασιών που διαθέτει. Κατευθύνσου κέντρο και άραξε σε ένα από τα τραπέζια του μαγαζιού στον πεζόδρομο και απλά χαλάρωσε.

Μαυρομιχάλη & Βαλτετσίου 21

warehouse-2

warehouse

Μαύρος Γάτος

Το δυνατό χαρτί στην βραδινή διασκέδαση κρατάει ο Μαύρος Γάτος και όχι τυχαία. Τρελή μουσική, καλός –και ακόμα πιο τρελός- κόσμος και ωραία ποτά. Για εκείνες τις βραδιές που θέλεις να το ρίξεις έξω, πήγαινε στο γάτο!

Κωλέττη 42

gatos-2

gatos

 

Solorop


Και αν σε πιάσουν οι λιγούρες σου κάπου στο ενδιάμεσο από το ένα μπαράκι στο άλλο, κάνε μια στάση στο Solorop.  Το πιο μικρό γλυκό μαγαζάκι  σου φτιάχνει μπροστά στα μάτια σου εκείνη τη στιγμή το πιο μπόμπα προφιτερόλ. Όλα τα λεφτά!

Εμμανουήλ Μπενάκη & Ανδρέα Μεταξά

solorop-2

solorop-3

 

Mystic

Το Mystic δεν είναι συμβατικό, δεν είναι συνηθισμένο αλλά είναι must! Το συγκεκριμένο μαγαζί λειτουργεί χρόνια και σερβίρει μακαρόνια και πίτσες με κάνναβη sativa, προϊόν μεγάλης διατροφικής αξίας. Δεν παίζει να μην δοκιμάσεις έστω και μια φορά!

Εμμανουήλ Μπενάκη 76

mystic

mystic-2

The Place


Και αφού έφαγες και το γλυκό και το αλμυρό σου, κουνήσου προς το The Place για μουσικάρες, ξένους quest Dj’s, urban-dance καταστάσεις και ένα πανέμορφο νεοκλασικό στον εξαρχειώτικο πεζόδρομο. Τίμιος χώρος, τίμια μουσική. Να πας!

Κλεισόβης 10

the-place

the-place-2