Νονοί και νονές σας έχουμε τα καλύτερα δώρα για τα βαφτιστήρια σας, καθώς η αντίστροφη μέτρηση για το Πάσχα ξεκινά. Άλλωστε, κάθε χρόνο γνωρίζουμε το άγχος που νιώθετε στην αναζήτηση της καλύτερης λαμπάδας και δώρου. Για να μην ταλαιπωρείστε, εμείς θα σας δώσουμε δύο φανταστικές ιδέες, ώστε να μην τρέχετε στα μαγαζιά την τελευταία στιγμή και να ψάχνετε με τις ώρες την ιδανική λαμπάδα για να ενθουσιάσετε το βαφτιστήρι σας! Ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε στα βαπτιστήρια σας, είναι από την PLAYMOBIL. Μάλιστα τα βαπτιστήρια σας θα χαρούν διπλά, καθώς τα δώρα συμπεριλαμβάνουν και την Πασχαλινή λαμπάδα.

Τα παιχνίδια της PLAYMOBIL ξεχωρίζουν για την απίστευτη ποιότητα τους, για το πόσο τα αγαπάνε τα παιδιά, αλλά κυρίως για την διαχρονικότητά τους. Ως γνωστόν, η PLAYMOBIL δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να διαλέξουν ότι χαρακτήρα θέλουν και να παίξουν με την φαντασία τους. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν ότι ο μαγικός κόσμος της Playmobil τα ταξιδεύει σε νέες περιπέτειες!

Φορτηγό ανακύκλωσης

Mε αφαιρούμενη οροφή και μοχλό για να ανυψώσετε και να αδειάσετε τους κάδους. Το πίσω μέρος του οχήματος, μπορεί να ανασηκωθεί και να αδειάσει μέσα από την κινητή πόρτα. Ανήκει στην σειρά City Life, που περιέχει παιχνίδια για διασκέδαση στην πόλη! Τα παιδιά θα ανακαλύψουν τα πάντα για την πόλη, εξερευνώντας την μέσα από φανταστικά παιχνίδια.

 

 

Γοργόνες στην υποβρύχια παιδική χαρά

Εξερεύνησε την υποβρύχια παιδική χαρά, με τις γοργόνες της PLAYMOBIL. Περιλαμβάνει κούνιες, τσουλήθρες, πολύχρωμα κοράλια και πανέμορφα ψαράκια που δημιουργούν ένα φανταστικό βυθό παιχνιδιού της PLAYMOBIL. Ανήκει στη σειρά Magic, όπου θα εξερευνίσουν τον μαγικό και παραμυθένιο κόσμο των PLAYMOBIL. Θα ενθουσιαστούν με τα ονειρεμένα παιχνίδια και θα ταξιδέψουν στον βυθό χρησιμοποιώντας την φαντασία τους.

Και επειδή ξέρουμε πόσο αγαπάτε την PLAYMOBIL, μην ξεχάσετε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας!

Πασχαλινός Μεγάλος Διαγωνισμός PLAYMOBIL: Κερδίστε τα πιο τέλεια σετ παιχνιδιών