Μπήκαμε πλέον στην άνοιξη και, μαζί με την αλλαγή στη διάθεσή μας, ήρθε η ώρα να φέρουμε ξανά στην επιφάνεια τα αγαπημένα μας κρύα ροφήματα. Ένας παγωμένος καφές, από χαρμάνι υψηλής ποιότητας, αποτελεί σίγουρα μια από τις μικρές αλλά… θαυματουργές απολαύσεις αυτής της ζωής. Που θα βρούμε το ιδανικό καφέ φέτος; Φυσικά στα Starbucks που υποδέχονται την άνοιξη με πολύ “δυνατές” προτάσεις.

Φέτος, μη χάσεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις:

Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso

Το ρόφημα που απογειώνει το απαλό χαρμάνι Starbucks Blonde Espresso. Ο απαλός espresso συνδυάζεται αρμονικά με το σιρόπι καστανής ζάχαρης και το γάλα βρώμης, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία δροσιάς, απόλαυσης και ενέργειας με μια δόση γλυκύτητας.

Iced White Mocha Oat Shaken Espresso

Η απολαυστική σως λευκής μόκα γίνεται ένα με τον απαλό Starbucks Blonde Espresso, σ’ ένα άκρως γευστικό ρόφημα με γάλα βρώμης και πάγο. Το ιδανικό ρόφημα για το απαραίτητο «boost» κάθε ώρα της ημέρας. Μη χάσεις την ευκαιρία να τα δοκιμάσετε σε όλα τα όλα τα καταστήματα Starbucks ή μέσω delivery και να απολαύσετε κάθε σας γουλιά.

Brown Sugar Nitro Cold Brew

Η βελούδινη και παγωμένη εμπειρία του Nitro Cold Brew συναντά τον παγωμένο αφρό με γεύση καστανής ζάχαρης, σ’ έναν υπέροχο συνδυασμό δροσιάς και απόλαυσης. Δοκίμασέ το αποκλειστικά στο κατάστημα Starbucks στην πλατεία Εσπερίδων στην Γλυφάδα.

 Χαρμάνι Starbucks Sirens Blend

Οι λαμπερές γεύσεις αυτού του μέτρια καβουρδισμένου χαρμανιού είναι εμπνευσμένες και έχουν δημιουργηθεί από τις γυναίκες στην βιομηχανία του καφέ. Ένας απόλυτα ισορροπημένος καφές από την Λατινική Αμερική και την Αφρική, με νότες από σοκολάτα και γλυκό κίτρο, που θα αποτελέσει την καλύτερη επιλογή για σας συντροφεύσει αυτή την εποχή. Ο νέος Starbucks Siren’s Blend, είναι ένας καφές αφιερωμένος σε κάθε γυναίκα, αναγνωρίζοντας την προσφορά της, τη δύναμη που έχει αλλά και την ηγεσία που έχει φέρει στον κόσμο του καφέ. Το σχέδιο στην συσκευασία, επαναπροσδιορίζει την Σειρήνα, ξεφεύγοντας από το κλασικό λογότυπο, τιμώντας τις γυναίκες και την ηγεσία τους.

Διαβάστε επίσης: