Μια μοναδική εμπειρία μόδας προσφέρουν τα νέα ανανεωμένα φυσικά καταστήματα του TSAKIRIS MALLAS σε Metro Mall, Mare West, Κόρινθο και Περιστέρι. Από την πρώτη στιγμή που άνοιξαν ξανά τις πόρτες τους και καλωσόρισαν τους λάτρεις του αγαπημένου ελληνικού brand, έδωσαν νέο αέρα στην shopping εμπειρία.

Η minimal αισθητική του χώρου, οι μπεζ αποχρώσεις και οι μαύρες λεπτομέρειες δημιουργούν την αίσθηση καμβά τον οποίο στολίζει η νέα ανοιξιάτικη συλλογή του 2023 με τα έντονα και ζωντανά της χρώματα και με τις εκκεντρικές της γραμμές.

Η ανανέωση αυτή αποτελεί μια ιδιαίτερα δημιουργική κίνηση του αγαπημένου Ελληνικού brand που για ακόμα μια φορά μας παρουσιάζει την premium-elegant αισθητική του και την αγάπη του για την μόδα και την ομορφιά . Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τον τρόπου που δεσπόζει η νέα συλλογή στο χώρο, σαν έργο τέχνης.

Όπως όλα δείχνουν τα ανανεωμένα καταστήματα TSAKIRIS MALLAS αποτελούν τη Μέκκα της μόδας που για μια ακόμα φορά θα προσεγγίσουν fashionistas, fashion bloggers και influencers και θα εμπνεύσουν τα outfit τους με τα απόλυτα statements της σεζόν!

Επισκεφθείτε και εσείς ένα από τα ανανεωμένα καταστήματα TSAKIRIS MALLAS, απολαύστε την εμπειρία που προσφέρει το luxurious Ελληνικό brand και ανακαλύψτε τα πιο must κομμάτια της φετινής σεζόν που θα σας συντροφεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ σε κάθε σας βήμα.

Τα ανανεωμένα καταστήματα θα βρείτε στα:

Athens Metro Mall, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος

Tsakiris Mallas, Εθνικής Αντιστάσεως 3, Περιστέρι

Mare West, 5o χλμ. Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών, Κόρινθος

Tsakiris Mallas, Πυλαρινού 40, Κόρινθος