Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics, με επίκεντρο τις ανάγκες των καταναλωτών για αποδοτική θέρμανση και ενεργειακή απόδοση, διαθέτει τη σειρά οικιακού κλιματισμού DualCool με τα μοντέλα Deluxe, Libero Plus, Prestige και Ocean. Όλα τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν ενεργειακή σήμανση A++ ή Α+++ σε λειτουργία θέρμανσης, παρέχουν βελτιωμένη αποδοτικότητα και αποτελούν την ιδανική λύση για θέρμανση και ψύξη οποιουδήποτε χώρου, δημιουργώντας ένα υγιές και ευχάριστο κλίμα.

Tα κλιματιστικά της σειράς DualCool διαθέτουν Dual Inverter CompressorTM με 10 χρόνια εγγύηση[1], ο οποίος παρουσιάζει υψηλή απόδοση[2] και χαμηλά επίπεδα στάθμης θορύβου[3], ενώ συμβάλλει σημαντικά στην παράταση διάρκειας ζωής της μονάδας. Ο συμπιεστής Inverter ρυθμίζει διαρκώς την ταχύτητά του ανάλογα με την επιθυμητή θερμοκρασία, ενώ διαθέτει μεγάλο εύρος συχνοτήτων, εξοικονομώντας περισσότερη ενέργεια από ό,τι οι συμβατικοί συμπιεστές[4], με τον αέρα να εξωθείται πιο μακριά και πιο γρήγορα.

Τα μοντέλα DualCool διαθέτουν επίσης Active Energy Control, μια λειτουργία κατά την οποία μπορείτε με το πάτημα ενός κουμπιού να ελέγχετε την ενέργεια που καταναλώνετε, και να μειώσετε την κατανάλωση της ρυθμίζοντάς την σε τέσσερα επίπεδα (80%, 60%, 40%, 18%). Τέλος, μέσω της εφαρμογής LG ThinQ™, δίνεται η δυνατότητα ελέγχου της κατάστασης και των λειτουργιών του κλιματιστικού ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε ενώ παρέχεται και η δυνατότητα επιλογής της τέλειας θερμοκρασίας και της ενεργειακής απόδοσης μέσω smartphone.

Τα κλιματιστικά LG δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα σε κάθε χώρο, ενώ εμείς έχουμε τον απόλυτο έλεγχο της ενέργειας που καταναλώνουν.

[1] 2 χρόνια σε εργασία και ανταλλακτικά στο προϊόν + 8 χρόνια στον συμπιεστή. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες εγγύησης για τα προϊόντα LG: https://www.lg.com/gr/support/warranty
[2] Τα κλιματιστικά LG με inverter (US-Q242K*) παρέχουν ψύξη έως και κατά 40% πιο γρήγορα από τα κλιματιστικά LG χωρίς inverter (TS-H2465DAO). Αρχική θερμοκρασία (εξωτερική 35 ℃, εσωτερική 33 ℃), θερμοκρασία ρύθμισης (26 ℃)
[3] Σύμφωνα με εσωτερική δοκιμή της LG, το κλιματιστικό LG DUAL Inverter εκπέμπει θόρυβο κάτω των 19 dBA. (Μοντέλο – V10API)
[4] Πιστοποίηση από TUV. Τα κλιματιστικά LG με inverter (US-Q242K*) εξοικονομούν ενέργεια έως και κατά 70% παραπάνω από τα κλιματιστικά LG χωρίς inverter (TS-H2465DAO). *Αρχική θερμοκρασία (εξωτερική 35 ℃, εσωτερική 33 ℃), θερμοκρασία ρύθμισης (26 ℃), διάρκεια δοκιμής (8 ώρες)