Πριν λίγο καιρό τηλεφώνησε σε μια παλιά μου φίλη που είχαμε καιρό να μιλήσουμε. Όσο προχωρούσε η συζήτηση θυμηθήκαμε ιστορίες και inside jokes και αναρωτήθηκα μέσα μου γιατί είχα τόσο καιρό να της μιλήσω. Η αλήθεια είναι ότι δεν μένουμε πάρα πολύ κοντά για να κανονίσουμε να πιούμε ποτό ή να έχουμε κάποια κοινή δραστηριότητα όμως έχουμε μοιραστεί πολλά και οι αποστάσεις εκμηδενίζονται. Ναι, μπορείς να είσαι εξαιρετική φίλη για κάποιον κάνοντας πέρα την απόσταση αρκεί μόνο να προσπαθήσεις για αυτό και παρακάτω μπορείς να βρεις τα μυστικά της αληθινής φιλίας.

Να είσαι πάντα εκεί, ακόμα και στη σιωπή

Να είσαι ευγενική και να ακούς. Να είσαι σοβαρή όταν χρειάζεται αλλά κυρίως να συγχωρείς

Μη φοβάσαι να πεις την αλήθεια όσο δύσκολη και αν είναι

Ένας πραγματικός φίλος ακούει πάντα και ενδιαφέρεται πραγματικά όχι μόνο για το καλό αλλά και για το κακό.

Να είσαι πιστή και να έχεις εμπιστοσύνη.

Να καλείς όχι μόνο για να μοιραστείς τις ανησυχίες σου αλλά γιατί το έχεις πραγματικά ανάγκη

Να βελτιώνεις τη ζωή σου μέσα από τη φιλία

Να είσαι χαρούμενη όταν εξελίσσεται άλλωστε το ίδιο θέλεις και για εκείνον όταν θα είσαι σε αυτή τη θέση.

Φιλία είναι να μοιράζεσαι την μπύρα σου μαζί με τη κολλητή. Κάπως έτσι και η πιο διαχρονική ελληνική μπύρα, η FIX HELLAS, καλωσόρισε το καλοκαίρι σε μια βραδιά αφιερωμένη στην αληθινή φιλία!

«Ας επικεντρωθούμε απόψε στα απλά αλλά σημαντικά πράγματα που κάνουν τη ζωή μας ουσιαστικότερη, όπως είναι οι δυνατές φιλίες, οι διαχρονικές σχέσεις που μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο, οι κουβέντες και τα τραγούδια γύρω από τα τραπέζια που περνούν από γενιά σε γενιά…. σε όλα αυτά που κρατάνε από παλιά, είναι αυθεντικά και κυρίως… είναι FIX!», είπε ο κ. Νίκος Μιχαλόπουλος, Διευθυντής Marketing της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους και δίνοντας «σήμα» για να ξεκινήσει η βραδιά.

Οδηγοί της βραδιάς δυο άνθρωποι τους οποίους δένει μία από τις πιο εμβληματικές, τις πιο διαχρονικές, τις πιο FIX φιλίες του καλλιτεχνικού χώρου: η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Εξιστορώντας στιγμές από μια πορεία φιλίας που μετρά σχεδόν 30 χρόνια, η Βίκυ και ο Χρήστος μοίρασαν γέλιο αλλά και συγκίνηση.

Οι μοναδικοί Ρεμπετιέν έδωσαν το ρυθμό με αγαπημένα ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά τραγούδια, ενώ ερμήνευσαν εκπληκτικά μαζί με τον κόσμο και το «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια», το τραγούδι της φετινής τηλεοπτικής καμπάνιας της FIX HELLAS.

Τι έμεινε τελικά από αυτή τη βραδιά στην Καρδερίνα;

Η δροσιά της FIX HELLAS, της μπύρας που ξεκινάει από παλιά και φτάνει από μια πανέμορφη αυλή στα Πετράλωνα μέχρι το καφενείο κάτω από τον πλάτανο στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας. Της μπύρας που πάντα μας θυμίζει ότι όσα χρόνια και αν περάσουν, μια βραδιά με φίλους έχει πάντα την ίδια μοναδική γεύση και πως ό,τι και αν γίνει, οι δυνατές φιλίες… είναι FIX!