Για τους περισσότερους απο εμάς η μέρα δεν μπορεί να ξεκινήσει χωρίς μια κούπα καφέ. Είναι ένας τρόπος να μας ξυπνήσει ώστε να ξεκινήσει η μέρα μας με ενέργεια για να ανταπεξέλθουμε στην καθημερινότητα. Όμως ο καφές έχει περισσότερα οφέλη στην υγεία μας από όσα νομίζεις.

Αρχικά περιέχει ελάχιστες θερμίδες, μια κούπα καφέ φίλτρου χωρίς ζάχαρη έχει μόνο 2 θερμίδες. Επιπλέον ο καφές είναι Αντιοξειδωτικός και σύμφωνα με έρευνες του Πανεπιστημίου Scranton οι δύο κούπες καφέ την μέρα είναι ευεργετικές.

Ο καφές όμως μας προφυλάσσει και από σοβαρούς νόσους όπως τη νόσο του Πάρκινσον, όπου επίσης βοηθάει τα άτομα που νοσούν να ελέγξουν καλύτερα τις κινήσεις τους. Τον διαβήτη τύπου 2, διότι αυξάνει τα επίπεδα του πλάσματος της πρωτεΐνης SHBG τα οποία σχετίζονται με την νόσο, αλλά και προφυλάσσει την υγείας της καρδιάς σύμφωνα με μελέτη του Χάρβαρντ.

Για αυτούς τους λόγους και για να φτιάχνετε τον πιο απολαυστικό καφέ επιλέξτε το μοναδικό χαρμάνι illy που προέρχεται από εννέα εκλεκτούς τύπους καφέ Αrabica. Για την illycaffé το μεγάλο ταξίδι του καφέ, που ξεκινά από τον καλλιεργητή και καταλήγει στο φλιτζάνι, χαρακτηρίζεται από τρία εξίσου συναρπαστικά στοιχεία: την ποιότητα, τη βιωσιμότητα και την τέχνη.

Έχει ένα μοναδικό βιώσιμο χαρμάνι με χαρακτηριστική γεύση που μπορείτε να το βρείτε ΑΛΕΣΜΕΝΟ σε 3 διαφορετικούς τύπους.

CLASSICΟ

Αν αγαπάτε και αναζητάτε ένα φλιτζάνι με απαλή και βελούδινη γεύση.

INTENSΟ

Για μια πιο γεμάτη γεύση καφέ στο φλυτζάνι σας.

DECAF

Αν δεν θέλετε να καταναλώσετε καφεΐνη αλλά αγαπάτε τον ποιοτικό καφέ με γεμάτη γεύση.

Για εσάς που θέλετε εύκολα και γρήγορα να απολαύσετε έναν μοναδικό espresso κάθε στιγμή στο σπίτι, μπορείτε να αναζητήσετε το αποκλειστικό σύστημα  IPERESPRESSO με τη μηχανή και τις πρωτοποριακές κάψουλες με 6.7 γρ καφέ ανά κάψουλα και σύστημα εκχύλισης σε δύο φάσεις. Οι κάψουλες διατίθενται σε διάφορους τύπους, Classic blends και single origin blends ή αλλιώς Αrabica Selections. Η βιωσιμότητα είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την illycaffé. Μπορείτε να συμβάλετε και εσείς… και  να δώσετε μια δεύτερη ζωή στις κάψουλες Iperespresso με την ανακύκλωση.