Αγάπη, κατανόηση, αισιοδοξία, αλληλεγγύη… έννοιες με δυνατό νόημα που σε βοηθούν να ανακαλύψεις την θετική πλευρά της ζωής. Ο αγαπημένος σχεδιαστής μόδας Γιάννης Λάσκος που πάντοτε συγκλονίσει με τις ξεχωριστές, ευφάνταστες και elegant δημιουργίες του, μέσα από τις ενδυματολογικές προτάσεις του φέρνει στο επίκεντρο μια πιο θετική προσέγγιση στη ζωή.

Πρόσφατα, ο διάσημος σχεδιαστής, έχοντας στις βαλίτσες του ένα υπερπλέονασμα από θετικά vibes δημιούργησε σε συνεργασία με τους μαθητές του Χατζηπατέρειου ένα πολύχρωμο T-Shirt, το οποίο είναι όχι μόνο ιδιαίτερο, αλλά και unique! Φτιαγμένο από άπειρη αγάπη, τα παιδιά και το προσωπικό του Χατζηπατέρειου συνεργάστηκαν με τον Γιάννη Λάσκ,ο στο πλαίσιο της νέας συλλογής του αγαπημένου designer, ονόματι «Back to blanche» Vol. III. Αφήνοντας την παιδική φαντασία ελεύθερη και χωρίς κανένα περιορισμό, οι μαθητές του Χατζηπατέρειου πήραν τα πολύχρωμα πινέλα τους και με όχημα την αγνότητα και τον αυθορμητισμό τους δημιούργησαν δύο νέα σχέδια που έφεραν τη δική τους προσωπική υπογραφή.

Αυτή η κίνηση έγινε για καλό σκοπό, καθώς τα έσοδα από την πώληση των συγκεκριμένων μοναδικών T-Shirts, πρόκειται να διατεθούν για να καλυφθεί μέρος από τις αυξημένες ανάγκες του Χατζηπατέρειου ΚΑΣΠ. Εάν σας ενδιαφέρει να συνεισφέρετε μπορείτε και εσείς να προμηθευτείτε τα ξεχωριστά αυτά Laskos T-Shirts από το ατελιέ κατόπιν ραντεβού (Λεωφόρος Συγγρού 239, Αθήνα) ή μέσω αποστολής όπου επιθυμείτε (τηλ. παραγγελιών 6940626050 Τρίτη έως Παρασκευή 10:00 – 18:00 & Σάββατο 09:00 – 17:00) ή στείλτε μήνυμα μέσω Facebook: laskosofficial και Instagram LASKOSOFFICIAL.

ΣχέδιοΑ:
Τα παιδιά χρωμάτισαν το μοτίβο με νερομπογιές – Τιμή: 28€

ΣχέδιοΒ:
Τα παιδιά χρωμάτισαν το μοτίβο με κηρομπογιές – Τιμή: 28€

100% Cotton | Sizes: S, M, L, XL, XXL