Τα Pet City, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, συνεχίζουν την δράση των Ημερών Υιοθεσίας υπό την ομπρέλα κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας Act Pawsi+ive, σε μία προσπάθεια να βρουν ένα ForeverHome όλα τα αδέσποτα σκυλάκια.

Το Σάββατο 1η Απριλίου, η 7η ημέρα Υιοθεσίας γίνεται πραγματικότητα στο κατάστημα Pet City Μελίσσια, Λεωφ. Πηγής 36, από τις 11:00 έως τις 14:00 με την υποστήριξη του Dogs’ Voice και του Συλλόγου Φίλων Ζώων Χαλανδρίου και του Συλλόγου Δικαιοσύνης για τα Αδέσποτα.

Η σημαντικότητα των Ημερών Υιοθεσίας έχει ήδη σημειώσει πολύ σημαντικά αποτελέσματα, καθώς από την πρώτη δράση μέχρι σήμερα έχουν βρει ένα σπίτι για πάντα 49 σκυλάκια που φιλοξενούνταν σε καταφύγια.

Σημαντικός αρωγός στην 7η Ημέρα Υιοθεσίας των Pet City και το PEDIGREE® brand της Mars προσφέροντας για τις πρώτες ανάγκες κάθε μουσούδας που θα υιοθετηθεί, τροφή PEDIGREE®. Με έμπνευση από την αγάπη για τα ζώα και την σημαντικότητα που έχει η ύπαρξη ενός κατοικιδίου στην ζωή του ανθρώπου, η Mars έχει θέσει ως αποστολή της, να υπάρχει στέγη για όλα τα σκυλάκια έως το 2030.

Κάθε μήνα, η δράση θα συνεχίζεται, ώστε μέσα από κάθε Ημέρα Υιοθεσίας των Pet City να δίνεται η ευκαιρία να δημιουργηθούν παντοτινές φιλίες.

 

7η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City

Pet City Λεωφ. Πηγής 36 Μελίσσια

Ώρες 11:00 – 14:00