Τα Pet City, αναγνωρίζοντας την αξία της ανιδιοτελούς προσφοράς όπως αυτή εκφράζεται και από την Act pawsi+ive φιλοσοφία της εταιρίας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντών στις 5 Δεκεμβρίου, λένε ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σε όλους τους εθελοντές που αποτελούν το βασικό πυρήνα των δράσεων της εταιρίας προς την υπεύθυνη φιλοζωία.

 

Με βασικό κορμό την εθελοντική ομάδα Act pawsi+ive Pet City, η οποία αποτελείται από 28 εργαζομένους της εταιρίας και μέρα με τη μέρα μεγαλώνει, μαζί της μεγαλώνει και η αγάπη, η αλληλεγγύη και η εθελοντική προσφορά που καθημερινά προσφέρουν προς τα ζώα που έχουν ανάγκη. Οι εθελοντές της ομάδας Act pawsi+ive Pet City από την πρώτη στιγμή της ενεργοποίησής τους, έχουν ανταποκριθεί σε καταστάσεις όπως η άμεση παρουσία στους Σταθμούς Έκτακτης Ανάγκης του Dogs’ Voice στο ΛΑΤΩ & ΠΑΛΑΙ στο Γαλάτσι, με παροχή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφές για τα ζώα που επλήγησαν από τις καταστροφές, αλλά και ιδία εθελοντική εργασία. Με απρόσκοπτη παρουσία στις Ημέρες Υιοθεσίας που διοργανώνουν κάθε μήνα τα Pet City στα καταστήματά τους σε συνεργασία με φιλοζωικές οργανώσεις, υποστηρίζοντας την προαγωγή της υπεύθυνης υιοθεσίας, καθώς και συνεργασία για έργα υποδομών με φορείς και φιλοζωικές οργανώσεις, και την πολύτιμη στήριξη της PURINA, όπως η δημιουργία εγκαταστάσεων στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου Αλίμου.

Ταυτόχρονα, τα Pet City αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο του DogsVoice, καθώς και όλων των φιλοζωικών οργανώσεων στην Ελλάδα για την αδιάκοπη και ακούραστη προσπάθεια που καταβάλουν και την ανεκτίμητη συνεισφορά τους στις κοινές προσπάθειες για την ευζωία των ζώων, δεσμεύονται να συνεχίσουν να βρίσκονται απρόσκοπτα δίπλα σε κάθε τους ανάγκη, με στόχο την εκπαίδευση της κοινωνίας προς την υπεύθυνη φιλοζωία.

Με την βοήθεια και την υποστήριξη όλων, τα Pet City συνεχίζουν μέσω της πρωτοβουλίας Act pawsi+ive να προωθούν την ευημερία, την υπεύθυνη υιοθεσία και την προστασία των δικαιωμάτων για κάθε ζώο που βρίσκεται σε ανάγκη. Και επειδή τα ζωάκια δεν μπορούν να πουν ευχαριστώ, το λέμε εμείς για αυτά σε όλους τους εθελοντές μας.