Η ζωή των celebrities είναι εκτεθειμένη στα φώτα της δημοσιότητας όχι μόνο στις καλές τους στιγμές αλλά και στις άσχημες. Κυρίως όταν υπάρχει διαζύγιο και εμπλέκονται δικαστήρια και υπέρογκα χρηματικά ποσά το ενδιαφέρον των θαυμαστών γίνεται μεγαλύτερο.

Πάμε να δούμε ποια είναι τα πιο ακριβά και πολυσυζητημένα διαζύγια.

Bill και Melinda Gates
Το ζευγάρι χώρισε μετά από 27 χρόνια γάμου, ανακοινώνοντας το διαζύγιο στις 3 Μαίου του 2021. Τα δικαστικά έγγραφα δείχνουν ότι οι δυο τους είχαν ένα ιδιωτικό συμφωνητικό χωρισμού, αλλά όχι ένα προγαμιαίο συμβόλαιο και δεδομένου ότι μοιράζονταν τόσο μεγάλο μέρος της επαγγελματικής τους ζωής μαζί, το ξεμπλέξιμο των περιουσιακών τους στοιχείων θα μπορούσε να είναι περίπλοκο. Η αξία του Μπιλ σύμφωνα με το Forbes είναι στα 130,5 δισεκατομμύρια δολάρια και συνεχίζει να διευθύνει το Ίδρυμα Μπιλ Γκέιτς μαζί με την πρώην γυναίκα του, το οποίο έχει αξία άνω των 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων.


Michael και Juanita Jordan
Ο σούπερ σταρ του μπάσκετ χώρισε από την 17 χρόνια σύζυγό του, Χουανίτα, το 2006. Δεν ήταν η πρώτη φορά που σκέφτονταν να βάλουν τέλος στο γάμο τους. Η Χουανίτα πήρε από τις μεγαλύτερες πληρωμές στην ιστορία, 168 εκατομμύρια δολάρια.

Johnny Depp και Amber Heard
Μια ιστορία που συζητιέται πολύ τον τελευταίο καιρό και κρατάει χρόνια. Η Χερντ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Ντεπ το 2016, μετά από 15 μήνες γάμου. Αργότερα πήρε 7 εκατομμύρια δολάρια από τον διακανονισμό του διαζυγίου, τα οποία δώρισε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Αλλά η διαδικασία δεν ήταν τόσο απλή: οι δικαστικές μάχες του ζευγαριού έγιναν άσχημες, με την Χερντ να κατηγορεί τον Ντεπ για ενδοοικογενειακή κακοποίηση. Πέρασαν πολύ καιρό στα δικαστήρια τα τελευταία δυο χρόνια, για μια υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης κατά της βρετανικής The Sun, η οποία χαρακτήρισε τον Ντεπ οτι χτυπάει την γυναίκα του.

Madonna και Guy Ritchie
Ένας ακόμη έντονος χωρισμός που κατέληξε στο να δώσει η Μαντόνα απο 76 έως 92 εκατομμύρια δολάρια στον Ρίτσι. Υπήρχε μεγάλη διαμάχη μεταξύ τους για την κηδεμονία του γιου τους Rocco. «Το μόνο που έχει να κάνει είναι η προστασία των παιδιών σε αυτό το σημείο», λέει στο PEOPLE η στενή φίλη της Μαντόνα, Ίνγκριντ Κασάρες.

Melissa Mathison και Harrison Ford
Μετά από 21 χρόνια γάμου το ζευγάρι χώρισε το 2004 και η Mathison κέρδισε 85 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes. Η Melissa πέθανε στις 4 Νοεμβρίου 2015, στο Λος Άντζελες, σε ηλικία 65 ετών, από νευροενδοκρινικό καρκίνο.