Στην πλατφόρμα του TikTok, μπορείς να δεις κυριολεκτικά τα πάντα. Με βάση τα ενδιαφέροντα σου αλλά και τα trend της εποχής αναμορφώνεται και η αρχική σου σελίδα. Ένα μεγάλο θέμα στην εφαρμογή είναι τα ταξίδια, απο ταξιδιωτικές συμβουλές, εισιτήρια, προτάσεις και οτι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Η ταξιδιωτική ιστοσελίδα Next Vacay ανέλυσε τα κορυφαία δημοφιλή ταξιδιωτικά αξιοθέατα στην πλατφόρμα του TikTok και διασταύρωσε τι πληροφορίες με αυτές του Tripadvisor, με σκοπό να βρει τα δημοφιλέστερα αξιοθέατα παγκοσμίως.

Οι νέοι λατρεύουν τα ταξίδια και αντλούν έμπνευση μέσα απο τα βίντεο που βλέπουν στην εφαρμογή, έτσι αύξησαν τα βίντεο με ταξιδιωτικό περιεχόμενο κατά 350%.

«Είτε ψάχνετε για θαύματα της φύσης, τη θέα που κόβει την ανάσα ή την καλύτερη αρχιτεκτονική που έχει να προσφέρει η ανθρωπότητα, ο επόμενος ταξιδιωτικός σας προορισμός μπορεί απλώς να έρθει από το TikTok» δήλωσε εκπρόσωπος της Next Vacay.

Στο νούμερο 10 της λίστας βρίσκεται το Στόουνχεντζ στο Σάλσμπερι της Αγγλίας με συνολικά 52 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Πάμε να δούμε και τα υπόλοιπα αξιοθέατα.

Εθνικό Πάρκο Γιοσέμιτι στην Καλιφόρνια με 59 εκατομμύρια προβολές

Το φράγμα Χούβερ στη Νεβάδα με 70 εκατομμύρια προβολές

Η γέφυρα «Χρυσή Πύλη» του Σαν Φρανσίσκο με 118 εκατομμύρια προβολές

Το Las Vegas Strip στη Νεβάδα, που έχει περισσότερες από 259 εκατομμύρια προβολές

Το Γκραντ Κάνυον με 273 εκατομμύρια προβολές

Το Ταζ Μαχάλ με 377 εκατομμύρια προβολές

Ο Πύργος του Άιφελ με 719 εκατομμύρια προβολές

Ο Μπουρτζ Χαλίφα στο Ντουμπάι με 1,9 δισεκατομμύρια προβολές

Το ποντικόσπιτο της Disney World στο Ορλάντο με 8,6 δισεκατομμύρια προβολές