Τι σημαίνει για σένα υπευθυνότητα; Αυτό ήταν και το έναυσμα για 9 νέους να εμπνευστούν από την αξία της και να συμμετάσχουν σε έναν διαγωνισμό στις κατηγορίες διήγημα, φωτογραφία και video. Έτσι, λίγες μέρες αργότερα ανακοινώθηκαν οι νικητές του Δημιουργικού Διαγωνισμού Νέων «Άσ’ το πάνω μου» της Συμμαχίας για την Υπεύθυνη Πώληση Οινοπνευματωδών Ποτών – Responsibility Alliance. στο Public Café στο Σύνταγμα.

Capture

Η εκδήλωση άνοιξε με τους κυρίους Ισίδωρο Ρεβάχ, Πρόεδρο της Ένωσης Επιχειρήσεων Αλκοολούχων Ποτών (ΕΝΕΑΠ) καθώς και Κώστα Ράπτη, Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων & Αλκοολούχων Ποτών (ΣΕΑΟΠ), οι οποίοι απηυθύναν χαιρετισμό.

Capture Capture

Ο κύριος Ρεβάχ ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες που ήταν μέρος αυτής της επιτυχημένης πρωτοβουλίας και τόνισε την ανάγκη να αναπτύσσουμε υπεύθυνες πρακτικές σε όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας ζωής, μεταξύ αυτών και σε σχέση με το αλκοόλ. Με τη σειρά του, ο κύριος Ράπτης συνεχάρη τους νικητές και τόνισε πως οι νέοι μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα υπευθυνότητας, εάν τους εμπιστευτούμε.

Capture Capture

Παρουσία επίλεκτων θεσμικών εκπροσώπων, μεταξύ των οποίων η κυρία Φωτεινή Κουλούρη, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Ποιότητας Ζωής και ο κύριος Σωτήρης Παπασπυρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), η κριτική επιτροπή απένειμε τα δώρα στους νικητές.

Capture

Οι πρώτοι νικητές της κάθε κατηγορίας κέρδισαν από μία υποτροφία για τα σεμινάρια Φωτογραφίας, Video ή Δημιουργικής Γραφής του Μικρού Πολυτεχνείου και από μία δωροεπιταγή αξίας 500€ από τα καταστήματα Public. Οι δεύτεροι νικητές κέρδισαν ένα κινητό moto g⁶ play από την Motorola και οι τρίτοι νικητές από μία δωρεοεπιταγή αξίας 200€ από τα καταστήματα Public.

Capture

Από τις 17 Σεπτεμβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, ο Διαγωνισμός έδωσε τη δυνατότητα στους νέους από 18 έως 25 ετών, να εκφράσουν τον τρόπο με τον οποίο είναι υπεύθυνοι σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους. Κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, 128 συμμετέχοντες ανέδειξαν το ταλέντο τους, ανεβάζοντας τις πρωτότυπες δημιουργίες τους στο site του Διαγωνισμού www.astopanomou.com για να διεκδικήσουν πλούσια δώρα.

One Response