Λατρεύεις τον κρύο καφέ αλλά θέλεις ταυτόχρονα να λαμβάνεις και όλη την πρωτεΐνη που χρειάζεσαι; Το High Protein Iced Coffee της Herbalife Nutrition, που τόσο μας προσέχει, έρχεται με νέα γεύση: Mocha. Μπορεί η ήδη υπάρχουσα γεύση Latte Macchiato να ήταν μία από τις αγαπημένες μας αλλά και η νέα γεύση Mocha είναι πολλά υποσχόμενη. 

High Protein Iced Coffee – Νέα Γεύση Mocha  – Το παίρνεις παντού μαζί σου και σου κάνει και καλό

Παρά την δόση πρωτεΐνης που είναι τόσο απαραίτητη για τον οργανισμό μας, τόσο η γεύση Mocha, όσο και η γεύση Latte Macchiato έχουν παρασκευαστεί από 100% αληθινούς κόκκους καφέ Espresso Robusta! Ο συνδυασμός του καφέ σε συνδυασμό με την υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη θα σου δώσουν την ώθηση που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις την ημέρα σου και να αντεπεξέλθεις στις καθημερινές σου υποχρεώσεις.

Ένας απολαυστικός παγωμένος καφές που προσδίδει 80mg καφεΐνης, δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη, συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές
ουσίες, ενώ επιπλέον συνδυάζει τα παραπάνω συστατικά με 15g υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη ανά μερίδα!

Η νέα γεύση Mocha του High Protein Iced Coffee αποτελεί την πιο υγιεινή εναλλακτική λύση στα έτοιμα προϊόντα κρύου καφέ που κυκλοφορούν στην αγορά και είναι ένα ιδανικό ρόφημα. Με μόνο 80 θερμίδες ανά μερίδα, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη του συνδυασμού καφεΐνης και πρωτεΐνης και αποτελεί την καλύτερη πρόταση για ένα δεκατιανό ή απογευματινό ρόφημα.

Μπορείτε να απολαύσετε το αναζωογονητικό High Protein Iced Coffee σας εύκολα και γρήγορα, αφού το μόνο που χρειάζεστε είναι να το έχετε παντού μαζί σας και απλά να προσθέσετε κρύο νερό και πάγο για μία μοναδική γευστική εμπειρία.

High Protein Iced Coffee mocha

Τα πιο σημαντικά οφέλη του High Protein Iced Coffee:

  • Υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη – 15g πρωτεΐνης γάλακτος ανά μερίδα
  • 80mg καφεΐνης από αληθινό καφέ
  • 14 μερίδες ανά συσκευασία
  • Μόνο 80 θερμίδες ανά μερίδα
  • Παρασκευασμένο από 100% αληθινούς κόκκους καφέ espresso Robusta
  • Χωρίς χρωστικές ουσίες και συντηρητικά
  • Κατάλληλο για vegetarians
  • Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
  • Με φυσικά γλυκαντικά από το φυτό στέβια

Απολαύστε το παντού και πάντα

Μπορείτε να απολαύσετε το High Protein Iced Coffee στο σπίτι ή ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, όταν έχετε μεγαλύτερη επιθυμία για κάτι γλυκό. Είναι ιδανικό για ένα πρωινό ή απογευματινό ρόφημα.

Όταν βρίσκεστε εν κινήσει: Γεμίστε ένα shaker με 250ml κρύο νερό. Προσθέστε 2 scoops από το High Protein Iced Coffee. Ανακινήστε και προσθέστε πάγο.

Όταν βρίσκεστε σπίτι ή στο γραφείο: Ανακατέψτε 2 scoops από το High Protein Iced Coffee με 250ml κρύο νερό σε ένα μπλέντερ, σε χαμηλή ταχύτητα για 5 δευτερόλεπτα. Προσθέστε πάγο.

Απολαύστε αυτό το προϊόν σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή, ως μέρος ενός υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής.

Που θα το βρείτε; Αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife Nutrition. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το weareherbalifenutrition.gr