Τα πολυκαταστήματα attica, ο εμβληματικός προορισμός για αγορές ένδυσης και ομορφιάς, υποδέχονται τη μαγεία των Χριστουγέννων με μια καμπάνια που αναδεικνύει τη μοναδικότητα και τη λάμψη της εορταστικής περιόδου. Υιοθετώντας το holiday concept «Unlock the Magic of Christmas»,  τα attica σας προσκαλούν να ξεκλειδώσετε τη χαρά και τις εμπειρίες που συνοδεύουν τα Χριστούγεννα στα πολυκαταστήματά τους.

Η νέα χριστουγεννιάτικη καμπάνια αποτυπώνεται με το μοναδικό στυλ του διεθνώς αναγνωρισμένου σχεδιαστή Σπύρου Χάλαρη, ο οποίος δημιούργησε για δεύτερη χρονιά εντυπωσιακά illustrations που μεταφέρουν τους επισκέπτες σε έναν φανταστικό, ονειρικό κόσμο γεμάτο χρώματα, χαρούμενη διάθεση και γιορτινή ατμόσφαιρα. Ο καταξιωμένος illustrator εμπνεύστηκε από το concept «Unlock the Magic of Christmas» που επιμελήθηκε η Newton και δημιούργησε τα illustrations που κοσμούν τις βιτρίνες και την εσωτερική διακόσμηση των πολυκαταστημάτων, τις εορταστικές τσάντες των attica για τις αγορές και τα δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς και τη digital επικοινωνία.

Τα κλασικά χριστουγεννιάτικα σύμβολα, όπως ένα αστέρι, ένα γκι, μια κόκκινη μπάλα, ένα ποτήρι σαμπάνιας, ένα γυναικείο γάντι και ένα παιδικό αλογάκι, δημιουργούν έναν σουρεαλιστικό κόσμο όπου συνυπάρχει το παραμύθι με την κομψότητα. Εκεί, στο επίκεντρο, το χρυσό κλειδί των attica αντιπροσωπεύει τη δύναμη που υπάρχει μέσα μας και μας ωθεί στο να ξεκλειδώσουμε τις ξεχωριστές στιγμές που επιθυμούμε να ζήσουμε κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

«Αυτό το έργο μοτίβο αποτελεί ένα παιχνιδιάρικο υβρίδιο λάμψης και φαντασίας, μια χαρούμενη συμφωνία σε τεχνικό χρώμα που, για μένα, ενσαρκώνει την ατμόσφαιρα της εποχής. Κάθε στοιχείο σχεδιάστηκε με τη δική του ιστορία στο μυαλό μου: ένα κλειδί που ξεκλειδώνει ένα κουτί, μια κουρτίνα που αποκαλύπτει μια ιστορία, ένα διαμαντένιο ποτήρι, κ.ο.κ. Όλα αυτά συνθέτουν ένα γιορτινό ανθοστέφανο», δηλώνει ο Σπύρος Χάλαρης.

Και φέτος, τα πολυκαταστήματα attica δημιουργούν μια μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα! Επισκεφτείτε τον ιδανικό προορισμό για να εμπνευστείτε για τις festive εμφανίσεις σας και να επιλέξετε μοναδικά δώρα. Η εμπειρία shopping γίνεται ακόμη πιο μαγική με χριστουγεννιάτικα δρώμενα και pop-up που προσφέρουν περισσότερες επιλογές και έμπνευση. Εκτός από τα δώρα, ανακαλύψτε ιδέες για γούρια, διακοσμητικά, και γλυκά που θα προσθέσουν ακόμη περισσότερη χαρά και ενθουσιασμό στη γιορτινή περίοδο.

 

www.atticadps.gr

FB: www.facebook.com/atticadps | IG: www.instagram.com/atticaofficial