Και μας προσκαλούν να φωτογραφηθούμε μπροστά από έναν φαντασμαγορικό τοίχο από τουβλάκια LEGO® στα χρώματα του ουράνιου τόξου

Και αυτόν τον Ιούνιο, μήνα αφιερωμένο στη στήριξη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, η διαφορετικότητα και η αγάπη έχουν την τιμητική τους στα Public. Με αφορμή το φετινό Pride, η πρόσοψη του καταστήματος Public Συντάγματος φωτίζεται και φέτος στα χρώματα του ουράνιου τόξου, καθώς τα Public υπογραμμίζουν το ρόλο τους ως υπερήφανοι πρεσβευτές της διαφορετικότητας και των ίσων ευκαιριών για όλους. Όνειρό τους, όπως εκφράζεται με το μήνυμα “We Celebrate Uniqueness”, είναι ένας κόσμος απαλλαγμένος από διακρίσεις με βάση το φύλο ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό, ένας κόσμος που αγκαλιάζει και γιορτάζει τη μοναδικότητα όλων, με κάθε ευκαιρία.

Μεταξύ 8 και 10 Ιουνίου, τα Public και η LEGO μας προσκαλούν να επισκεφτούμε το κατάστημα Public Συντάγματος για ένα ακόμη λόγο που συνδέεται με το Pride: Πρόκειται για τον φαντασμαγορικό τοίχο στα χρώματα του ουράνιου τόξου, το οποίο δημιούργησε η “Breeks”, η ελληνική κοινότητα ενηλίκων φίλων LEGO, σε συνεργασία με το LEGO Market Office Ελλάδας. H κατασκευή χρειάστηκε τέσσερις ολόκληρες ημέρες για να ολοκληρωθεί και αποτελείται από 25.000 τουβλάκια LEGO!

Κατά το ίδιο διάστημα, όσοι επισκέπτες βρεθούν στο κατάστημα Συντάγματος, θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τη δική τους καρδιά χρησιμοποιώντας τουβλάκια LEGO με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και να λάβουν μέρος σε έναν ξεχωριστό διαγωνισμό για να διεκδικήσουν ένα από τα  συνολικά 5 LEGO classic sets.

Τα Public, #1 retailer στη χώρα συμμετέχουν με τον δικό τους τρόπο στην πιο πολύχρωμη και συμπεριληπτική γιορτή, θυμίζοντάς μας ότι αξίζει να απολαμβάνουμε τη ζωή με το δικό μας τρόπο, κάθε ημέρα!