Για το τελευταίο της άλμπουμ, Chromatica (2020) η αγαπημένη popstar Lady Gaga συνεργάστηκε με την Oreo για να κυκλοφορήσουν τα special edition μπισκότα με ροζ περιτύλιγμα.

Τα ιδιαίτερα μπισκότα με την συλλεκτική συσκευασία τα είδαμε κυρίως στις αγορές των Η.Π.Α., όμως πρόσφατα εθεάθησαν και στην Ευρώπη, συγκεκριμένα στην Πορτογαλία! Πρόκειται για την κλασική και αγαπημένη original γεύση των Oreo, συσκευασία που παραπέμπει στα neon χρώματα που βλέπουμε στο artwork του Chromatica καθώς και στα φουτουριστικά του βίντεο κλικ με τα έντονα χρώματα. Ωστόσο, στην Αμερική κυκλοφορούν και Lady Gaga Special Edition Oreos που εκτός από την ροζ συσκευασία, είναι ροζ τα ίδια και έχουν γέμιση κρέμα μέντας σε πράσινο χρώμα!

Η συνεργασία της Oreo με την Lady Gaga έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς η εταιρία θα κάνει δωρεά στο Ίδρυμα της τραγουδίστριας Born This Way Foundation.

Για εμάς που είμαστε μεγάλοι fans της ‘Mother Monster’, της Lady Gaga όπως την αποκαλούν η θαυμαστές της, είναι must τα συγκεκριμένα μπισκότα. Εξάλλου, ποιος δεν θέλει να απολαύσει ένα πακέτο Oreos, είτε του αρέσει η Gaga είτε όχι;

Lady Gaga Oreo

τα Special Edition Oreo x Lady Gaga που μπορεί να βρει κανείς στην Πορτογαλία

Έρχονται άραγε και στην χώρα μας;

Δείτε ακόμη: “911”: Το νέο -ιδιοφυές- βίντεο κλιπ της Lady Gaga θυμίζει ταινία μικρού μήκους