Τάκης Καραγκούνιας αποχώρισε από το Survivor και μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι αλλά και για όλα όσα συμβαίνουν στο νησί. Μιλώντας στην εκπομπή «Love It», αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του και συγκεκριμένα στον Άρη Σοϊλέδη και στην Βρισηίδα Ανδριώτου, αλλά και στις φήμες για το ειδύλλιο της Βρισηίδας με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ξεκίνησε λέγοντας ότι: «Δεν ήθελα να αποχωρήσω, είμαι πολύ στενοχωρημένος. Ήταν όνειρο ζωής για εμένα το Survivor. Αλλιώς το περίμενα, αλλιώς το είδα και με άλλα συναισθήματα αποχώρησα».

Αναφέρθηκε σε όλους τους συμπαίκτες του λέγοντας: «Είχαν στήσει ένα τρελό σχέδιο εναντίον μου τις τελευταίες 10 ημέρες. Είχα πάει πολύ κόντρα σε όλους τους και σε όσα έκαναν».

Σχετικά με τον Άρη Σοϊλέδη είπε: «Ο Άρης μου είχε πει off camera ότι θα με βγάζει υποψήφιο, μέχρι να με διώξει. Πήρε το μέρος του Μαρτίκα, που είναι αερολόγος φιλόσοφος. Είμαι γύρω στα 62-63 κιλά, ενώ ήμουν 76 κι αυτοί παραμένουν στα κιλά τους. Αν κάποιος είναι έξυπνος, θα καταλάβει τι εννοώ».

Τέλος μίλησε για την Βρισηίδα και τον Μαρτίκα: «Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι η ύπουλη δύναμη του Survivor. Αποφεύγει να παίζει τα παιχνίδια του Survivor, έπρεπε να έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό. Οι Τούρκοι παίκτες τη χλεύαζαν και αναρωτιόντουσαν, γιατί είναι ακόμα μέσα».


«Έχω χάσει 15 κιλά κι ήμουν εκεί και πάλευα ενάντια στους κλεφτοκοτάδες. Off camera είχα πολλές επιθέσεις από τον Σπύρο Μαρτίκα που με χλεύαζε για την οικονομική μου κατάσταση κι επαινούσε τη δικιά του. Ο Άρης ήθελε να με βγάλει από εκεί μέσα, γιατί κατάλαβα τι είχε κάνει»

Μιλώντας για το γνωστό ειδύλλιο ανέφερε πως δεν πιστεύει οτι είναι αληθινό: «Το λέω ευθαρσώς ότι η Βρισηίδα τον κοροϊδεύει. Ο Σπύρος είναι ένας χαρακτήρας ψεύτικος. Το κάνουν για την τηλεθέαση, δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα άλλο. Μου είπε πριν 10 μέρες ότι είναι ακόμα ερωτευμένη με τον πρώην της και τώρα, ξαφνικά ενδιαφέρεται για τον Μαρτίκα, που δεν ήθελε καν να τον βλέπει. Τον κοροΐδευαν με την Ευρυδίκη, τον έλεγαν γυμνοσάλιαγκα και τώρα; Εγώ έχω στόμα και τα λέω».