Η Taylor Swift βρέθηκε στην επίδειξη μόδας του οίκου Tommy Hilfiger για να δείξει την στήριξη της στην κολλητή της Gigi Hadid, που περπατούσε στο catwalk. Και όπως όλα δείχνουν οι φωτογραφίες το διασκέδασε πολύ…

Η γνωστή τραγουδίστρια, που αυτή την περίοδο έχει αποσυρθεί λίγο από την δημοσιότητα, ειδικά μετά το σκηνικό με το ηχογραφημένο μήνυμα που έδωσε στην δημοσιότητα η Kim Kardashian και το οποίο έβαλε την Tay σε πολύ δύσκολη θέση, είπε να βγει να ξεσκάσει η κοπέλα.

Λίγο ο πρόσφατος χωρισμός της με τον Tom Hiddleston, λίγο το ότι ήταν με τις κολλητές της, είπε να το ρίξει λίγο έξω και να δηλώσει και την τρελή αγάπη της και την περηφάνια της για την κολλητή της Gigi! Και την στιγμή που η Gigi έκανε την εμφάνιση της, το τραγούδι “This Is What You Came For” έπαιζε στην επίδειξη και η Swift απλά, χωρίς φόβο και πάθος, ξεκίνησε να τραγουδάει και να χορεύει στους ρυθμούς του.

Τι και αν αυτό είναι το τραγούδι του πιο πρώην αγοριού της Calvin Harris; Εκείνη το διασκέδαζε και της καιγόταν καρφάκι!

Λέτε να το πηγάινει για επανένωση…;

Clearly all of us were able to remain calm at Gigi's show. Especially @anwarhadid.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Looking up videos of kittens hugging each other, probably.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on