Συγκίνηση στην κηδεία του ανατρεπτικού καλλιτέχνη • Συγγενείς, φίλοι, καλλιτέχνες και πολιτικοί γέμισαν το κοιμητήριο της Νέας Μάκρης

Το τελευταίο αντίο στον ανατρεπτικό καλλιτέχνη Τζίμη Πανούση είπαν συγγενείς και φίλοι, που γέμισαν ασφυκτικά το κοιμητήριο της Νέας Μάκρης.

Η σύζυγος του Τζίμη Πανούση, Αθηνά

Ανθρωποι που εκτιμούσαν τον καλλιτέχνη, απλοί θαυμαστές του, φίλοι του από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό χώρο, ήταν όλοι εκεί. Μεταξύ αυτών, ο συνθέτης Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Βασίλης Κικίλιας, η Τζένη Μπαλατσινού, ο Ηλίας Ψινάκης, o Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Το «παρών» στην κηδεία έδωσε και ο Μανώλης Γλέζος. Στεφάνια απέστειλαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, η ΠΑΕ ΑΕΚ, της οποίας ο εκλιπών ήταν φίλαθλος, το Εθνικό Θέατρο και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Τζίμης Πανούσης έφυγε από τη ζωή ξαφνικά το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι, από ανακοπή καρδιάς. Ο καλλιτέχνης είχε υποστεί ξανά ανακοπή στις αρχές Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια της μουσικής του παράστασης. Τότε, το κοινό όρθιο τον είχε χειροκροτήσει όταν το ΕΚΑΒ τον μετέφερε με φορείο από τη σκηνή στο ασθενοφόρο.

Ο καλλιτέχνης δεν είχε επανέλθει στη σκηνή έκτοτε, είχε προγραμματίσει την επιστροφή του, όμως, το επόμενο διάστημα. Δυστυχώς, τον πρόδωσε η καρδιά του.

Ο Τζίμης Πανούσης αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, τα δυο παιδιά τους και τους χιλιάδες θαυμαστές του, οι οποίοι από το Σάββατο δεν έπαψαν να γράφουν για τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη στο διαδίκτυο. Στίχους, φράσεις, όλα εκείνα που τους έκαναν να ταυτιστούν μαζί του.

ΠΗΓΗ: Mpouzou,gr

One Response