Οι «Μικροί Τενίστες» επιστρέφουν στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen! Το “Tennis Οpen Day” διεξάγεται το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 στον αγαπημένο μας προορισμό για ψώνια και καλεί τους μικρούς λάτρεις του αθλήματος να περάσουν μία μέρα γεμάτη διασκέδαση.

To Tennis Open Day επιστρέφει στο εκπτωτικό χωριό με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Tennis, προσφέροντας στους μικρούς του φίλους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα tennis. Ακόμη, θα μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, από τους εξειδικευμένους και έμπειρους προπονητές της Fernandez Tennis Academy. Tα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από τις 12:00 έως τις 15:00 και από τις 16:00 έως 18:00, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην κεντρική πλατεία, για παιδιά έως 14 ετών.

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ!

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση για ένα πλήρες πακέτο 10 μαθημάτων tennis για παιδιά, έως 14 ετών από την Fernandez Tennis Academy!

Μην παραλείψετε να συνδυάσετε την επίσκεψη σας στο Εκπτωτικό Χωριό με έξυπνες αγορές από αγαπημένα designer brands έως 70% πιο φθηνά και με μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στα εστιατόρια και τα καφέ του εκπτωτικού χωριού για όλη την οικογένεια! Μην ξεχνάτε ότι στους επισκέπτες του McArthurGlen, προσφέρεται δωρεάν parking.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και τη σελίδα τους στο facebook