Θα ξεκινήσω, λέγοντας σου, πως όση ώρα σκεφτόμουν τα όσα θα σου πω, είχα ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!

Διανύουμε τις ημέρες που λίγο πολύ όλοι μας ξεκινάμε να φτιάχνουμε τις βαλίτσες μας για τις διακοπές μας. Η σκέψη μας λοιπόν, είναι στα outfits που θα επιλέξουμε να πάρουμε μαζί μας. Αλλά δεν είναι μόνο εκεί… Είναι και στο πόσο τσαλακωμένα θα βγουν τα ρούχα μας από την βαλίτσα, μόλις φτάσουμε στον προορισμό μας. Και ποιος κουβαλάει σίδερο τώρα;

Κανείς! Γιατί με την Philips 3000 Series, θα απολαύσεις ένα καλοκαίρι, χωρίς τσαλάκες! Η νέα συσκευή ατμού χειρός Philips της σειράς 3000, STH3020 προσφέρει γρήγορο φρεσκάρισμα των ρούχων, χωρίς σιδερώστρα, και χωρίς καψίματα, εγγυημένα! WOW! Είμαι σίγουρη, ότι και εσύ τώρα έχεις ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

Μπορείς λοιπόν, να απομακρύνεις την όποια τσάκιση από τα ρούχα σου εύκολα και γρήγορα με αυτή την εκπληκτική συσκευή ατμού, η οποία μάλιστα είναι ελαφριά, μικρή, αναδιπλώνεται και μπορείς να την έχεις πάντα και παντού μαζί σου. Δεν σου λύνει τα χέρια μόνο στην ιδέα ενός ταξιδιού. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις στα ρούχα που βρίσκονται στην ντουλάπα σου και ίσως έχουν τσαλακωθεί λιγάκι, ή στα ρούχα που έχεις φορέσει μόνο μια φορά και χρειάζονται ένα φρεσκάρισμα.

Άσε που, όχι μόνο σιδερώνει τα ρούχα, αλλά απομακρύνει όλες τις δυσάρεστες οσμές και έως το 99.9% των βακτηρίων, χάρη στον θερμό ατμό. Και, φυσικά, είναι άκρως κατάλληλη για ευαίσθητα υφάσματα όπως λινά, μάλλινα και μεταξωτά ή ακόμα και ρούχα με παγιέτες, πιέτες, στάμπες ή δαντέλα που είναι δύσκολα στο σιδέρωμα.

Η συσκευή ατμού χειρός 3000 Series είναι πολύ εύκολη στη χρήση ενώ είναι ασφαλής σε όλα τα υφάσματα που σιδερώνονται. Απλά ακουμπάς την πλάκα παροχής ατμού με ασφάλεια πάνω σε οποιοδήποτε ρούχο και το περνάς με ατμό χωρίς κίνδυνο καψίματος.

Έτσι θα πλένεις λιγότερο, θα σιδερώνεις λιγότερο, θα εξοικονομείς ενέργεια και θα παρατείνεις τη διάρκεια ζωής των ρούχων σου!

Είσαι έτοιμη να φτιάξεις βαλίτσες;!