Με νέα fresh διακόσμηση και στιλ μας υποδέχεται το flagship store της Tezenis στο νούμερο 8, της Ερμού. Πρόκειται για έναν μοντέρνο χώρο με πολλές καινοτομίες και φωτογενή, trendy αισθητική. Η νέα διαμόρφωση του καταστήματος αντανακλά το look & feel του νεανικού brand της Oniverse και αποτυπώνεται στη σύγχρονη εικόνα και τους ευέλικτους και λειτουργικούς χώρους που εμπνέουν το καταναλωτικό κοινό να ανακαλύψει τις συλλογές, προσφέροντας μία ξεχωριστή εμπειρία shopping. Παστέλ χρωματικοί τόνοι, neon φράσεις με ινσταγκραμικό απίλ και ο ιδανικός φωτισμός κερδίζουν τις εντυπώσεις. Στα highlights η φωτεινή ροζ επιγραφή πίσω από το ταμείο Tezenis  Athens που δημιουργήθηκε ειδικά για το συγκεκριμένο flagship store.  Το κατάστημα αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα με τον κάτω όροφο να αφιερώνεται στην παιδική συλλογή – εδώ παρουσιάζονται όλες οι σειρές της Kids Collection – ενώ στον πάνω όροφο φιλοξενούνται οι σειρές για τη γυναίκα και τον άντρα.

Το brand με το νεανικό προφίλ και την ιταλική υπογραφή, ξεχωρίζει τόσο για το στυλ όσο και για την ευρεία γκάμα και τις προσιτές τιμές των συλλογών του και αποτελεί την ιδανική λύση για τις αγορές όλης της οικογένειας. Πιο συγκεκριμένα, οι σειρές της Tezenis σε Εσώρουχα, Πιτζάμες, Legwear, Easywear, Knitwear και Μαγιό απευθύνονται στη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί καλύπτοντας τις εμφανίσεις τους για όλες τις ώρες της ημέρας. Oι συλλογές ανανεώνονται κάθε 4 μήνες ώστε το κοινό να τροφοδοτείται αναλόγως με τις updated τάσεις.

H αλυσίδα Tezenis με το cool και πρωτοποριακό στυλ, αριθμεί σήμερα 17 καταστήματα στην Ελλάδα ενώ έχει δυνατή παρουσία με περισσότερα από 800 καταστήματα σε 35 χώρες. Στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την Master Franchisor εταιρεία Calin A.Ε, που ιδρύθηκε το 1995 και αποτελεί σήμερα μια μεγάλη εδραιωμένη αλυσίδα καταστημάτων πώλησης των brands Calzedonia, Intimissimi, Intimissimi Uomo, Tezenis και Falconeri τoυ ομίλου Calzedonia που προσφάτως μετονομάστηκε σε Oniverse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.