Ο Θανάσης Κουρλαμπάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Κυψέλη της ΕΡΤ και μίλησε για τα παιδιά του και για τα όνειρά τους.

Μίλησε συγκεκριμένα για τον γιο του, ο οποίος  ασχολείται με το μπαλέτο και είπε χαρακτηριστικά «πως όταν τον βλέπει να χορεύει συγκινείται».

«Αυτό που προσπάθησα να μεταφέρω στα παιδιά μου είναι να ότι κάνουν, να παθιαστούν, να το αγαπήσουν όσο δύσκολο και αν είναι και θα βρουν τα παράθυρα και τις πόρτες να το κυνηγήσουν και να το εκπληρώσουν. Οτιδήποτε και να κάνουν να είναι παθιασμένα αν όχι ευτυχισμένα. Είναι πολύ μεγάλος παράγοντας η δουλειά στη ζωή μας και πρέπει να είμαστε καλά μέσα σε αυτή», είπε αρχικά.

Ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας «Ο γιος μου ασχολείται με το μπαλέτο. Αυτό είναι ένα θέμα που το τελευταίο μεγάλο διάστημα το διαχειρίζομαι λίγο με μια προσοχή γιατί την όταν έτυχε και το είπα την πρώτη φορά, πήρε μια διάσταση που δεν την περίμενα ούτε εγώ ούτε ο γιος μου. Είπα το αυτονόητο. Είδαμε με την Αθηνά μια κλήση του παιδιού μας από νωρίς, το στηρίξαμε, του άρεσε πάρα πολύ, εξακολουθεί να του αρέσει, ελπίζει να πάει προς τα εκεί.

Νομίζω ότι είναι αυτονόητο για κάποιον που το παιδί του έχει μια κλήση, να το στηρίξει. Δε μπορώ να κρίνω τις απόψεις των ανθρώπων για το οτιδήποτε. Εγώ προσωπικά όταν τον βλέπω να χορεύει συγκινούμαι. Ξέρω ότι έχω πάρει τη σωστή απόφαση ως πατέρας, από εκεί και πέρα…».