Η Reebok παρουσιάζει τη νέα εκδοχή της βραβευμένης σειράς Nano, τα Nano X2. Κατασκευασμένα ως τα πιο wearable ανθεκτικά παπούτσια προπόνησης, τα Nano X2 έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των αθλητών και wellness enthusiasts.

Πιο συγκεκριμένα, η Reebok δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στο σημαντικότερο στοιχείο της σειράς Nano, την απόδοση, ενσωματώνει μια σειρά από lifestyle στοιχεία για άνεση και ευελιξία, στις προπονήσεις και στην καθημερινότητα, αναδεικνύοντας τα Nano X2 ως το Official Shoe of You.

 

Για να επικοινωνήσει το νέο λανσάρισμα, το brand συνεργάζεται σε παγκόσμιο επίπεδο με μια σειρά από κορυφαίους αθλητές και trainers για να δώσουν πνοή στην καμπάνια: ο Christian Harris, η Jess Sims και η Annie Thorisdottir ενώνουν τις δυνάμεις τους και διηγούνται τις προσωπικές τους εμπειρίες από τα Nano X2 στην προπόνηση αλλά και στην καθημερινότητά τους.

Τα αναβαθμισμένα Reebok Nano X2 αποτελούν το απόλυτο προπονητικό παπούτσι, ενώ ταυτόχρονα είναι αρκετά stylish και άνετα για τις καθημερινές στιγμές. Διαθέτουν ακόμη πιο βελτιωμένη τεχνολογία Flexweave και Floatride Energy Foam, προσφέροντας επιπλέον άνεση, απόδοση, ταχύτητα και έλεγχο σε κάθε βήμα.

Βρείτε όλη τη συλλογή στο www.reebok.com/gr και σε επιλεγμένα καταστήματα