Ας το παραδεχτούμε, το να ξέρεις να φτιάχνεις νύχια είναι κάτι παραπάνω από δημιουργικό χόμπι, είναι μια εργασιακή προοπτική πολλά υποσχόμενη. Είτε έχεις φυσικό ταλέντο και θέλεις να το εξελίξεις, είτε πάντα ονειρευόσουν να μπορείς να φτιάχνεις όλα αυτά που κατά καιρούς χαζεύεις στο internet, η απάντηση είναι Laloo Academy.

Πρόκειται για ένα μοναδικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης που δημιουργήθηκε για να «προικίσει» τις γυναίκες της Αθήνας με τις τεχνικές της ονυχοπλαστικής. Είναι μια ακαδημία ομορφιάς και εκπαίδευσης που προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις τεχνικής από το απλό μανικιούρ και πεντικιούρ, μέχρι τις περίτεχνες εφαρμογές του τεχνητού νυχιού, ενώ μπορείς να συνεχίσεις την εκπαίδευσή σου με συχνά μετεκπαιδευτικά προγράμματα.

Αν σκεφτόσουν ότι είναι η στιγμή να αρχίσεις μια δημιουργική καριέρα ή να κάνεις στροφή στην ήδη υπάρχουσα, η Laloo Academy είναι η ιδανική σχολή. Με την εγκυρότητα και την ποιότητα των Laloo Cosmetics, εδώ θα αποκτήσεις φίλους και συμπαραστάτες στην εργασία και θα γίνετε συμμέτοχοι σε ένα όμορφο όραμα, τα τέλεια νύχια.

Τα τμήματα είναι και πρωινά και απογευματινά, βρες αυτό που σου ταιριάζει. Αυτή την περίοδο μάλιστα τρέχει μια προσφορά με –25% έκπτωση στα δίδακτρα και δώρο μια θήκη με τα πρώτα σου εργαλεία. Καλή αρχή!

Laloo Academy, Σαλαμίνος 3, Περιστέρι (πλησίον μετρό Αγ.Αντωνίου), 2130908878