Στήριξη της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας που διοργάνωσε ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Κάθε παιδικό χαμόγελο είναι και μία Πηγή Ζωής. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ στηρίζει την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας που διοργάνωσε ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Επιθυμώντας να συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην αρωγή των οικογενειών που έχουν ανάγκη, το ΘΕΟΝΗ προχώρησε στην παραχώρηση ποσότητας φιαλών νερού, στο πλαίσιο των αγαθών που συνέλεξε ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα παιδιά και τις οικογένειες που πλήττονται από τη φρίκη του πολέμου.

 

Η αποστολή διοργανώθηκε με τη συνεργασία του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας και έχει ήδη αναχωρήσει από τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού στο Κορωπί με προορισμό την Ουκρανία.

Αποτελώντας σταθερό αρωγό των κοινωνικών ομάδων και των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται καθημερινά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ θα εξακολουθήσει να συμβάλλει σε δράσεις στήριξης και βοήθειας, αναδεικνύοντας τις αξίες που το διακατέχουν όπως η αλληλεγγύη, η φροντίδα και η μέριμνα για τον συνάνθρωπο.