Ο Θόδωρος Κατσαδράμης, ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός που ξεχώρισε στον χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και είχε ασχοληθεί επίσης με τη σεναριογραφία, πέθανε σε ηλικία 94 ετών. Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω μιας δημοσίευσης στα κοινωνικά δίκτυα.

Στη λεζάντα γράφει:

«Πριν από λίγο μάθαμε την αποχώρηση από τη ζωή, του παλαίμαχου σπουδαίου ηθοποιού μας Θόδωρου Κατσαδράμη από τον αγαπημένο γιο του Δημήτρη.. Γεννημένος το 1929 και σπουδαίο στέλεχος του Θεάτρου Τέχνης, έγινε αγαπητός από τις δεκάδες ταινίες που έπαιξε από το 1955 ως το 2010 κι από τον θρυλικό ρόλο του ΤΑΞΙΤΖΗ στην τηλεόραση το 1975.. Εργάτης του θεάτρου, αγωνιστής και οικογενειάρχης.. Υπήρξε σύζυγος της Αγγέλικας Καπελλαρή και μετέπειτα της Καίτης Παπανίκα με την οποία απέκτησε τον Δημήτρη. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει από Τρίτη στο χωριό του.. Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε κ συνάδελφε Θόδωρε».

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης ήταν γεννημένος στις 20 Μαΐου 1929, στην περιοχή Δόξα της Αρκαδίας. Απόλαυσε μια επιτυχημένη καριέρα πρωταγωνιστώντας σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων και κινηματογραφικών έργων. Ωστόσο, η πιο σημαντική του επιτυχία ήρθε μέσα από τον κεντρικό χαρακτήρα στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Ο ταξιτζής μας”, η οποία μεταδόθηκε στο τέλος των 70ς.

Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης, υπό την καθοδήγηση του Καρόλου Κουν, ο Θόδωρος Κατσαδράμης ανέβηκε στη σκηνή για πρώτη φορά το 1954, στην παράσταση “Ο ματωμένος γάμος”.

Παντρεύτηκε δυο φορές. Πρώτη του σύζυγος υπήρξε η ηθοποιός Αγγέλικα Καπελλάρη και δεύτερη σύζυγος η γνωστή ηθοποιός Καίτη Παπανίκα, με την οποία απέκτησαν έναν γιο.

Διάβασε επίσης:

Αλέκος Πετρίδης: Πέθανε σε ηλικία 80 ετών!

Leave a Reply

Your email address will not be published.