Μασκοφόρος διαρρήκτης εισέβαλε στο σπίτι της οικογένειας Μπέκαμ στο Δυτικό Λονδίνο και έφυγε με χιλιάδες λίρες.

Ο κλέφτης εισέβαλε σε ένα εφεδρικό υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο της έπαυλης των 40 εκατομμυρίων λιρών στο Holland. Τη στιγμή της διάρρηξης ο Ντέιβιντ, η Βικτόρια και η 10χρονη κόρη τους Χάρπερ ήταν στο κάτω μέρος της βίλας χωρίς να πάρουν είδηση oτι κάποιος τους έκλεβε.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή από τον 17χρονο γιο της οικογένειας τον Κρουζ ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι μετά από μια βραδινή έξοδο. Ο νεαρός αντίκρισε την κρεβατοκάμαρα άνω κάτω και εντόπισε σπασμένο τζάμι. Ο Ντειβιντ τηλεφώνησε αμέσως στην αστυνομία και άρχισε να ψάχνει στην έπαυλη για τον διαρρήκτη μαζί με τον Κρουζ, ενώ την ίδια ώρα η Χάρπερ περίμενε με τη Βικτόρια την αστυνομία.

Πηγή κοντά στην οικογένεια αποκάλυψε στη «Sun»: «Δυστυχώς οι Μπέκαμ ήταν θύματα επαγγελματιών διαρρηκτών που δρούσαν στην περιοχή. Ευτυχώς οι εγκληματίες έφτασαν μόνο μέχρι το ένα υπνοδωμάτιο πριν το βάλουν στα πόδια».

 Ο εισβολέας φέρεται να σκαρφάλωσε πάνω από την πύλη στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, ανέβηκε σκαρφαλώνοντας στην ιδιοκτησία και στη συνέχεια εισέβαλε από το παράθυρο της εφεδρικής κρεβατοκάμαρας. Η αστυνομία εξετάζει βίντεο από κάμερα που ήταν στην ιδιοκτησία του ζευγαριού. Ο κλέφτης έκλεψε πράγματα μεγάλης αξίας όπως επώνυμα ρούχα, αξεσουάρ και ηλεκτρικά είδη που ήταν αποθηκευμένα στο δωμάτιο.