Το μέρος που απολαμβάνει βόλτες και δραστηριότητες όλη η οικογένεια, το σημείο αναφοράς στα νότια της πρωτεύουσας, το επιβλητικό Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μας δίνει ακόμα μι αφορμή να το επισκεφθούμε.

Το Delta Restaurant και ο δημοφιλής chef Δημήτρης Σκαρμούτσος δημιουργούν ένα ολοκαίνουργιο μενού για να αγκαλιάσουν τον Νοέμβριο, με υλικά που καλλιεργούνται μέσα στο πάρκο! Το pop-up εστιατόριο άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του τον Ιούνιο και έκτοτε λειτουργεί κάθε Κυριακή στο επίπεδο 5Α της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και δε σταματάει να μας εκπλήσσει.

Σαλάτα με κόκκινη κινόα, μαύρες φακές με ρόδι και dressing από ξύδι ροδιού και φιλέτο φρέσκου σολομού μαριναρισμένο σε μπαχάρι, μοσχολέμονο, λεβάντα και μέλι (με συνοδευτικό μαύρο ρύζι), είναι τα πιάτα στο νέο ειδικό μενού του εστιατορίου για τις γαστρονομικές Κυριακές του Νοεμβρίου.

Οι Κυριακές στο Delta Restaurant ξεκινούν με ένα πλούσιο brunch από κλασικές συνταγές με γνήσια, ποιοτικά ελληνικά υλικά και συνεχίζουν με το à la carte μενού με πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα και τα υλικά της. Οι γαστρονομικές Κυριακές στο εστιατόριο Delta/δ θα συνεχιστούν μέχρι και τα Χριστούγεννα, με το μενού να αλλάζει κάθε μήνα αντλώντας έμπνευση από τα υλικά που υπάρχουν στο ΚΠΣΙΝ.

Τηλέφωνα κρατήσεων: +302168091288 +306983921725