Τα αξεσουάρ παίζουν σημαντικό ρόλο στο στιλ αλλά είναι και απαραίτητα για να θεωρείται ένα σύνολο ολοκληρωμένο. Συγκεκριμένα τα καλσόν έχουν μπει πολύ δυναμικά στην δημιουργία ενός outfit και μπορεί να αποτελέσει σημαντικό στοιχείο και να δώσει μια πινελιά που αλλάζει όλη την εικόνα.

Χρωματιστά
Τα χρωματιστά καλσόν δίνουν μια φωτεινή λεπτομέρεια στην εικόνα σας και μπορούν να κάνουν ένα απλό outfit ενδιαφέρον. Για τις τολμηρές και για όσες δεν φοβούνται να πειραματιστούν, οι αντιθέσεις και οι bold συνδυασμοί, είναι από τις πιο fashionable τάσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Polka Dots
Τα prints αποτελούν ένα μεγάλο κεφάλαιο στον χώρο της μόδας τις τελευταίες σεζόν. Τα πουά, είναι ένα μοτίβο που οι περισσότερες γυναίκες να το προτιμούν. Δίνουν ένα παιχνιδιάρικο στιλ στην εικόνα σας και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Animal Print
Παραμένοντας στα prints τα animal ήρθαν φέτος για να προσθέσουν μία ιδιαίτερη δυναμική στα every day looks μας. Εντυπωσιακά καλσόν τα οποία μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ με το ανάλογο σύνολο.

Logos
Πολλοί οίκοι παρουσίασαν καταπληκτικά σχέδια με το logo του brand τους και η τάση αυτή γνώρισε μεγάλη απήχηση. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα outfit βασισμένο στο logo ή να το προσθέσετε ως μια πινελιά.

Διχτυωτά
Το διχτυωτό καλσόν, εμβληματικό κομμάτι της grunge αισθητικής, επέστρεψε και μπορεί να σταθεί τόσο σε feminine όσο και σε πιο rock outfits.

Η Calzedonia συνεχίζει τη διαδρομή της με τα δικτυωτά καλσόν όπως και με τα οικολογικά βιώσιμα νήματα.
Ένας συνδυασμός με ύφανση με στημόνι και υφάδι επανέρχεται με νέα μοτίβα και 3D σχέδια. Τρία νέα μοντέλα έχουν προστεθεί στα κλασικά στιλ των διχτυωτών καλσόν της Calzedonia.