Κάποιοι λένε ο χρόνος που περνάς με την οικογένειά σου, κάποιοι λένε τα δώρα, κάποιοι πάλι η κατάνυξη λόγω των ημερών. Μήπως όμως η αλήθεια βρίσκεται κάπου μέσα σε όλα αυτά; Μήπως οι γιορτές γίνονται ξεχωριστές με μικρές στιγμές που κρύβουν μέσα τους την ευτυχία;

Αυτό ισχυρίζεται τουλάχιστον η νέα καμπάνια της Lidl Hellas που ξεδιπλώνει τη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων με μια εορταστική διαφημιστική ταινία με μήνυμα «Μικρές στιγμές για τις γιορτές που θες».

Ένα μικρό κορίτσι, ανυπομονώντας για την Πρωτοχρονιά, δημιουργεί μια «μαγική» σχέση με μια συσκευασία γάλακτος “ΓΑΛΠΟ”. Βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια του κοριτσιού, που είναι και το μοναδικό το οποίο μπορεί και επικοινωνεί με τον φανταστικό της φίλο, το γάλα “ΓΑΛΠΟ”, στην «παραμυθένια» τρισδιάστατη εκδοχή του. Στόχος της είναι να προστατεύσει τον μαγικό της φίλο καθώς αποτελεί σύμμαχό της για την πραγματοποίηση της χριστουγεννιάτικης ευχής της.

Την ταινία υπογράφει η The Newtons Laboratory, την παραγωγή επιμελήθηκε η Filmiki με σκηνοθέτη τον Χρήστο Κανάκη, ενώ τη μουσική συνέθεσε η Mαριέττα Φαφούτη.