Στέκεσαι μπροστά από το ψυγείο των παγωτών για να πάρεις μια σημαντική απόφαση. Ποια γεύση παγωτού θα διαλέξεις; Μπορείς να πάρεις την κλασσική και αξιόπιστη βανίλια ή κάτι αγαπημένο όπως η σοκολάτα. Πώς θα αποφασίσεις όμως την αγαπημένη σου γεύση; Αποδεικνύεται ότι αυτή η απόφαση μπορεί να πει πολλά για το τι άνθρωπος είσαι. Πάρε την απόφαση διάλεξε τον αγαπημένο σου πύραυλο και μετά διάβασε τι χαρακτήρας είσαι.

 

Βανίλια

Capture

Μερικοί άνθρωποι σε θεωρούν λίγο κλισέ και μετρημένη στις ιδέες σου αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν την κλασσική ομορφιά. Εκτιμάς την καλή ποιότητα και τον μινιμαλισμό. Ζεις τη ζωή σου χωρίς άγχος και βρίσκεις στην καθημερινότητα την ειρήνη και την ισορροπία απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της ζωής σου. Ιδανική γεύση για εσένα; Ο πολυαγαπημένος σε όλους πύραυλος Rodeo απογειώνεται, με μία νέα γεύση απολαυστικού παγωτού cookies και πλούσιο σιρόπι σοκολάτας. Ξετυλίγοντας τη νέα «μπισκοτένια» πρόταση Rodeo ανακαλύπτεις τον εκρηκτικό συνδυασμό παγωτού cookies και της τραγανής βάφλας. Και όλα αυτά σε grand μέγεθος για ατελείωτη απόλαυση!

Σοκολάτα

Capture

Είσαι πάντα μέσα στην χαρά και την αγάπη. Έχεις ισχυρές απόψεις για οτιδήποτε αποφασίζεις υποστηρίζοντας το με πάθος ενώ παράλληλα είσαι πάντα ανοιχτή για να εξερευνήσεις νέες ιδέες αλλά και διαφορετικές εμπειρίες. Σου αρέσει πολύ να ταξιδεύεις για αυτό έχεις και πολλούς φίλους σε όλο τον κόσμο. Ποιο παγωτό θα γίνει το αγαπημένο σου; Επεκτείνοντας την επιτυχημένη συνεργασία της Κρι Κρι με την ΙΟΝ, για πρώτη φορά, η πλούσια γεύση της NuCrema γίνεται παγωτό, και δημιουργεί έναν λαχταριστό πύραυλο Rodeo με απολαυστικό παγωτό πραλίνας φουντουκιού και αυθεντική NuCrema. Σε κάθε στάδιο απόλαυσης, από την κορυφή μέχρι και την τελευταία δαγκωνιά, η NuCrema αποτελεί μοναδική εμπειρία για τον ουρανίσκο. O απόλυτος συνδυασμός του παγωτού πραλίνας φουντουκιού της Κρι Κρι με NuCrema ΙΟΝ, με τη βελούδινη NuCrema ΙΟΝ και την τραγανή βάφλα, επισφραγίζουν το νέο ταξίδι γεύσης Rodeo. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα παγωτό;