Πριν ένα χρόνο πάλι αναρωτιόμασταν γιατί τόσος κόσμος κατεβαίνει στο υπόγειο του Yoleni’s, μέχρι που πήγαμε να δούμε οι ίδιοι τι συμβαίνει και αντικρίσαμε το πιο κουλ pop up ρακόμελο μπαρ. Και να που φέτος, επιστρέφει ξανά στον τόπο του… εγκλήματος!

Το πρώτο Ελληνικό Pop-Up Rakomelo Bar από την Roots Spirits άνοιξε για 2η χρονιά τις πόρτες του αρχές Δεκεμβρίου και θα μείνει εκεί έως τις 11 Ιανουαρίου για να μας μυήσει στην εμπειρία του ρακόμελου. Από τα Roots cocktails που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς ήταν το ζεστό Kanela Gluhwein, με Roots κανέλα, κόκκινο κρασί και πορτοκάλι και το Negroncino με Roots Δίκταμο, βερμούτ, τζιν και Campari.

Σε περίπτωση που δεν έχει τύχει να γνωρίσεις την Roots, πρόκειται για μια ελληνική οικογένεια premium λικέρ με παλιές συνταγές πλούσιες σε παράδοση και 100% φυσικά συστατικά. Το όνομα Roots συμβολίζει τις ρίζες στο παρελθόν που εμπνέουν τις συνταγές. Για τη δημιουργία του εμβληματικού ‘Roots Rakomelo’, η ρακή αναμιγνύεται με θυμαρίσιο μέλι από τη Μάνη, κανέλα, γαρύφαλλο και άλλα συστατικά που μεταμορφώνουν το παραδοσιακό ρακόμελο σε ένα exclusive απόσταγμα, τηρώντας ευλαβικά την παραδοσιακή παραγωγική διαδικασία.