Αλήθεια τώρα, καθίστε να το συζητήσουμε γιατί η φάση αρχίζει και αγγίζει τα όρια της ψυχασθένειας.

Την αμαρτία μου θα σας την πω από την αρχή του κειμένου. Δεν είμαι fan της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Ποτέ δεν ήμουν. Δεν μου έχει κάνει τίποτα η κοπέλα, συμπαθής μου είναι, αλλά δεν είμαι fan της. Το ξεκαθαρίζω για να προχωρήσουμε στο κυρίως θέμα.

Τι ζόρια τραβάτε όλοι με την κοπέλα; Έχει προσβάλει ποτέ κανέναν; Δηλαδή έχει κάνει κάτι και έχει προκαλέσει το κοινό αίσθημα; Μήπως κανέναν καλεσμένο; Μήπως ανάγκασε κανέναν να δει τις εκπομπές της, με κάποιο πιστόλι σε κρόταφο; Δεν νομίζω…

Και επειδή 100% σίγουρα, κάποιος θα έχει πει την ατάκα για την σχέση της με γνωστό καναλάρχη, θα σας πω κάτι διαφορετικό:

-Η διαφορά ηλικίας σας πείραξε; Γιατί η μητέρα μου με τον πατέρα μου έχουν 13 χρόνια διαφορά. Λίγα είναι; ΟΚ, λίγα. Πόσα ζευγάρια έχετε δει με μεγάλη διαφορά ηλικίας; Αν σας πείραξε αυτό, τότε καλύτερα κοιταχτείτε σε έναν καθρέφτη, γιατί αν το κρίμα της είναι αυτό, τότε τα δικά μας-σας, είναι πολύ μεγαλύτερα.

-Επειδή σίγουρα κάποιος θα πει για το οικονομικό (100%) τότε για σκεφτείτε το άλλο: Μήπως η πλειοψηφία των γυναικών δεν ζητά έναν άντρα που να προσφέρει οικονομική ασφάλεια; Ειδικά μετά από τα 25, νομίζω η πλειονότητα των γυναικών αναζητά πλέον έναν άντρα που οικονομικά να προσφέρει ανέσεις. Ψέματα μήπως;

Οπότε, δεν νομίζω να έκανε κάποιο έγκλημα η κοπέλα και στην τελική δεν χρειάζεται συγκατάθεση για την προσωπική της ζωή.

Τώρα να πούμε και για το Survivor…

Εμφανίστηκε η Κωνσταντίνα με μερικά περιττά κιλά. Και αμέσως να τα memes, να τα σαρκαστικά σχόλια, να και tweets. Όλοι από τον καναπέ. Γιατί δεν νομίζω όλοι εσείς που την σχολιάζετε, άντρες και γυναίκες, να είστε με six-pack, να τρώτε 1000 θερμίδες και γιαουρτάκι πρόβειο και να περνάτε χρόνο στα γυμναστήρια. Αλλά η Σπυροπούλου για έναν άγνωστό κατ’εσάς λόγο, θα πρέπει να είναι φέτες.

Όσο για τα αγωνίσματα, αργεί να φτάσει στο τέλος, είναι αργή και άλλα πολλά. Εγώ στη ζωή μου ξέρω πώς στο τέλος, μένει το αποτέλεσμα. Κερδίζει; Τέλος. Όλα τα άλλα είναι για να φτύσουμε το φαρμάκι μας, για μια κοπέλα που κατά βάθος, πολλές γυναίκες θα ήθελαν να είναι στην θέση της ή ζηλεύουν που αυτή μπορεί και δεν μπορεί άλλη.

Αφήστε λοιπόν τους σχολιασμούς και τις μικροπρέπειες για εκεί που αξίζουν.

Γιατί η Σπυροπούλου, δεν το αξίζει…

ΥΓ: Μην σας πω ότι το “κριθαράκι” στο μάτι το έβγαλε από τις κακίες…

ΥΓ 2: Όποιος θεωρεί πως δεν κάνει για την τηλεόραση, να στείλει βιογραφικό στα κανάλια. Καλή του επιτυχία.