Η «κηδεία της εστίασης» έλαβε χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Το κλείσιμο της εστίασης λόγω των νέων μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού σατίρισε με… ιδιαίτερο τρόπο μαγαζί στο Ψυρρή που έβγαλε ένα φέρετρο!

Η «κηδεία της εστίασης» έγινε στου Ψυρρή

Για πολλές επιχειρήσεις το κλείσιμό τους για 2η φορά μέσα σε μερικούς μήνες αποτελεί ταφόπλακα. Αυτό μας μεταφέρουν οι οι υπεύθυνοι του μεζεδοπωλείου «Αρόδου» την τελευταία μέρα λειτουργίας της εστίασης, με ένα instalation που προκάλεσε γέλια και απορία. Μπορεί βέβαια για κάποιους να υπάρχει η δυνατότητα να εξυπηρετούν με delivery ή take away, ωστόσο δεν έχουν όλες οι επιχειρήσεις τέτοια πελατεία και φυσικά δεν μπορούν να συντηρηθούν με αυτό τον τρόπο.

Έτσι, στο «Αρόδου» έβγαλαν ένα κανονικό φέρετρο στο πεζοδρόμιο, μπροστά από τα τραπέζια και τις καρέκλες, με τα τρία χαρτιά πάνω που έγραφαν «Η κηδεία της εστίασης».

Οι χώροι εστίασης αποτελούν κινητήρια δύναμη για την οικονομία της χώρας μας. Ειδικά για τους νέους, οι οποίοι αποτελούν την πλειοψηφία των απασχολούμενων εργαζομένων στον κλάδο αυτό. Ελπίζουμε γρήγορα οι συνθήκες να επιτρέψουν την επαναλειτουργία τους και για αυτούς και για εμάς θα πρέπει για λίγο να παραμερίσουμε την διασκέδασή μας για το κοινό καλό.

Δείτε την ανάρτηση του μαγαζιού