Την Κυριακή 14 Μαΐου, το Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται τη Γιορτή της Μητέρας ετοιμάζοντας μια μέρα ειδικά διαμορφωμένη για το πιο αγαπητό πρόσωπο στη ζωή όλων! Στις 14 Μαΐου μικροί και μεγάλοι θα γιορτάσουν την ημέρα αυτή, δίνοντας στις μαμάδες μια ευκαιρία να χαλαρώσουν, αφιερώνοντας λίγο χρόνο στον εαυτό τους, ενώ τα παιδιά θα παίζουν και θα ετοιμάζουν για εκείνες μικρά δώρα αγάπης!

Πώς θα γίνει αυτό; Την ημέρα εκείνη μια παιδαγωγός της Nannuka θα βρίσκεται στο Hard Rock Cafe Athens από τις 13.00 έως τις 16.00, προκειμένου να φροντίσει τους μικρούς επισκέπτες του Cafe και μαζί να δημιουργήσουν ειδικές κατασκευές που μετά θα προσφέρουν στις μανούλες τους, γεμίζοντάς τες με χαρά! Παράλληλα, όλες οι μαμάδες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ποτήρι αφρώδη οίνο, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες τη «δική τους ημέρα»!

Την Κυριακή 14 Μαΐου μη χάσετε την ευκαιρία να βρεθείτε στο Hard Rock Cafe Athens και να γιορτάσετε τη Γιορτή της Μητέρας, περνώντας πολύτιμο χρόνο με τα παιδιά σας και δημιουργώντας μαζί όμορφες αναμνήσεις!

#MumRocks
#ThisIsHardRock
#MothersDayAthens
#TreatMum