Το SHOPFLIX.gr, το πιο φρέσκο marketplace, που εμπνέεται από τις τάσεις και διαρκώς εργάζεται προς την κατεύθυνση της καινοτομίας, λανσάρει το πρώτο του SHOP LIVE event με τη μοναδική Σίσσυ Χρηστίδου στην παρουσίαση και την make up expert Ρούλα Σταματοπούλου στο μακιγιάζ και σας καλεί όλους να το βάλετε στο σημερινό πρόγραμμά σας!

Εύκολα προσβάσιμο για όλους!

Σήμερα, 05 Δεκεμβρίου στις 15:00 η ώρα, θα εμφανιστεί το σχετικό κουμπί κάτω δεξιά στην οθόνη του SHOPFLIX.gr, στο οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι ανεξαιρέτως και να παρακολουθήσουν το LIVE βίντεο εντός της πλατφόρμας. Καθ’όλη την αναμετάδοση, τα φώτα θα πέσουν στα προϊόντα του SHOPFLIX, τα οποία θα εφαρμόζονται ζωντανά. Το καλύτερο, όμως, είναι ότι θα περνούν επιτόπου στην οθόνη και οι θεατές θα μπορούν με ένα κλικ να τα προσθέσουν στο καλάθι τους ακριβώς την ίδια στιγμή! Για όσους θέλουν να κάνουν επιπλέον έρευνα, θα υπάρχουν ακόμη περισσότερες προτάσεις συγκεντρωμένες σε ένα σημείο, πατώντας στην σχετική ένδειξη του βίντεο.

SHOP LIVE: Μακιγιάζ με την Σίσσυ Χρηστίδου

Ποδαρικό στο πρώτο βίντεο κάνει η Σίσσυ Χρηστίδου παρέα με την Ρούλα Σταματοπούλου παρουσιάζοντας ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ. Η επιλογή αυτή φυσικά δεν είναι τυχαία, αφού το SHOPFLIX αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό για beauty αγορές, χάρη στις πολύ ανταγωνιστικές τιμές και την τεράστια ποικιλία σε δημοφιλή προϊόντα ομορφιάς και brands για κάθε budget. Εκτός από τα προϊόντα που συνθέτουν το πιο αγαπημένο μακιγιάζ της Σίσσυς Χρηστίδου, θα μοιραστούν μαζί με όλους τους θεατές μυστικά ομορφιάς, tricks αλλά και προτάσεις για ένα εκθαμβωτικό look για εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ.

Live chat και ζωντανή επικοινωνία

Το SHOP LIVE σκοπεύει να ανοίξει έναν νέο δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ SHOPFLIX και κοινού. Όλοι οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα να επικοινωνούν μέσω live chat, να κάνουν like και να αφήνουν τα σχόλια και τις απορίες τους. Η ομάδα του SHOPFLIX θα είναι εκεί για να απαντήσει live σε όλα!

Το πρώτο SHOP LIVE είναι μόνο η αρχή!

Σε αυτή την αποκλειστική σελίδα που δημιουργήθηκε για τη νέα στήλη SHOP LIVE, θα παραμείνει το βίντεο μετά το τέλος της ζωντανής αναμετάδοσης για όσους δεν πρόλαβαν να το παρακολουθήσουν. Στο ίδιο σημείο, θα έρθουν να προστεθούν και στο μέλλον όλα όσα θα ακολουθήσουν! Κάθε φορά και μια νέα ξεχωριστή θεματολογία θα περιμένει το κοινό, αφού το SHOP LIVE απευθύνεται σε όλους και μπορεί να καλύψει μια ευρεία γκάμα θεμάτων, προτείνοντας λύσεις και προϊόντα ανάμεσα στις πάνω από 5 εκατομμύρια επιλογές που διαθέτει το SHOPFLIX.

Μένει μόνο να συντονιστούν όλοι για να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία αγορών και ψυχαγωγίας, γεμάτη μοναδικές εκπλήξεις!

Έτσι, το SHOPFLIX δίνει για ακόμα μια φορά νόημα στο μήνυμά του:

«Ζήσε τη μοναδική εμπειρία αγορών SHOPFLIX… τώρα και LIVE!»