Έγκυος ξανά η Scarlett Johansson με το 2ο της παιδί, το πρώτο που θα είναι μαζί με τον νέο της σύζυγο, ηθοποιό και σεναριογράφο του SNL, Colin Jost. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε κρυφά τον περασμένο χρόνο, προσπάθησε να κρατήσει και την εγκυμοσύνη κρυφά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο το νέο μαθεύτηκε γρήγορα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις φήμες βρίσκεται αυτήν την στιγμή σε προχωρημένο στάδιο της κύησης.

Η Τζοχάνσον έχει ήδη μία κόρη, την 6χρονη Ρόουζ Ντόροθι, την οποία απέκτησε με το Γάλλο δημοσιογράφο Ρομέν Νταριάκ, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2014 έως το 2017. Μια πηγή είπε στο Page Six: «Η Σκάρλετ πρόκειται να γεννήσει σύντομα, ξέρω ότι τόσο αυτή όσο και ο Κόλιν είναι ενθουσιασμένοι». Μια άλλη πηγή πρόσθεσε: «Η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι έγκυος αλλά διατηρεί ένα πολύ χαμηλό προφίλ».

Η ηθοποιός απέφυγε, χωρίς να δώσει εξηγήσεις, να εμφανιστεί σε πολλές εκδηλώσεις για την επερχόμενη ταινία «Black Widow», στην οποία πρωταγωνιστεί. Η ίδια πηγή εξήγησε: «Δεν έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις ούτε έχει βρεθεί σε εκδηλώσεις για την προώθηση της ταινίας Black Widow, παρόλο που είναι τόσο η πρωταγωνίστρια όσο και μία εκ των εκτελεστικών παραγωγών». Να σημειωθεί ότι όλες οι πρόσφατές της συνεντεύξεις, είναι μέσω zoom.

Με τον Jost η Scarlett είναι ζευγάρι από την άνοιξη του 2017. H πρόταση γάμου έγινε το Μάιο του 2019, με ένα μονόπετρο 11 καρατίων. Τον περασμένο Οκτώβριο, το ζευγάρι παντρευτεί σε μια ιδιωτική τελετή στο σπίτι της ηθοποιού στο Παλισέιντς της Νέας Υόρκης. Είναι ο τρίτος γάμος της ηθοποιού, καθώς υπήρξε παντρεμένη και με τον Ράιαν Ρέινολντς από το 2008 έως το 2011.