Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 το re-opening του καταστήματος M·A·C Cosmetics στη Γλυφάδα με ένα beauty event, προκειμένου το brand να μυήσει τους καλεσμένους στο συναρπαστικό κόσμο του μακιγιάζ!

Πιο συγκεκριμένα, καταξιωμένες beauty editors και digital creators τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και γνώρισαν από κοντά το ανανεωμένο κατάστημα της M·A·C Cosmetics στη Γλυφάδα, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 24-26. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να βιώσουν από κοντά την απόλυτη εμπειρία pampering και μακιγιάζ από τις makeup artists της M·A·C Cosmetics. Παράλληλα, οι make-up lovers περιηγήθηκαν στον ανανεωμένο χώρο και ανακάλυψαν από κοντά την τεράστια ποικιλία εμβληματικών προϊόντων μακιγιάζ του brand.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το ρυθμό έδωσε η μοναδική ραδιοφωνική παραγωγός Νάγια Αποστόλου που κράτησε ζωντανό το vibe και την ατμόσφαιρα, προσδίδοντας τη δική της ξεχωριστή… νότα στην εκδήλωση!

Η M·A·C Cosmetics, είναι ένα από τα πιο εμβληματικά beauty brands και ηγέτιδα μάρκα στο χώρο του μακιγιάζ. Στοχεύει στην απελευθέρωση της αυτοέκφρασης, μετατρέποντας τον κόσμο του μακιγιάζ σε μια τέχνη προσιτή σε όλους. Σας προσκαλεί να ανακαλύψετε κι εσείς το νέο κατάστημα στη περιοχή των Νοτίων Προαστίων.