Το ιστορικό ξενοδοχείο του Συντάγματος, η Μεγάλη Βρεταννία, με τον υπέροχο στολισμό που μας φτιάχνει τη διάθεση κάθε χρόνο, υποδέχθηκε την εορταστική περίοδο το Σάββατο 30 Νοεμβρίου. Μικροί και μεγάλοι, παρευρέθηκαν στην φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο lobby του ξενοδοχείου, σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα. Στο event παρευρέθηκαν και εθελοντές της Εταιρίας κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – ΕΛΙΖΑ , ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους για το έργο της οργάνωσης, ενώ τη μουσική υπόκρουση ανέλαβε η χορωδία του εκπαιδευτικού οργανισμού ‘Θεμιστοκλής’.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του ξενοδοχείου αποτελεί περισσότερο θεσμό παρά έθιμο, αφού είναι τόσο εντυπωσιακό και επιβλητικό που δύσκολα μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του. Αστραφτερές γιρλάντες, περίτεχνα στολίδια και περισσότερα από 10 χιλιάδες λαμπάκια περιστοίχισαν το πανύψηλο έλατο δημιουργώντας τον απόλυτο superstar της διοργάνωσης.

Τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George, είναι μέλη μιας κοινωνικά ευαισθητοποιημένης εταιρείας, επομένως δε θα μπορούσαν να μην πραγματοποιήσουν φιλανθρωπικές ενέργειες που έχουν στόχο να ενισχύσουν το έργο σημαντικών οργανισμών. Έτσι, από 1/12/2019 και για τους επόμενους 4 μήνες σε κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden & Tudor Hall και εφόσον το επιθυμεί ο επισκέπτης, θα προστίθεται €1.50 στο τελικό ποσό, το οποίο θα διατίθεται για τη στήριξη του έργου της Εταιρίας κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – ΕΛΙΖΑ, μία εξειδικευμένη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση, με μοναδικό σκοπό την προστασία των παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή / και παραμέληση σε όλη την Ελλάδα.

Αυτό δεν είναι άλλωστε και το νόημα των Χριστουγέννων; Να κάνουμε τους άλλους να χαμογελάνε;