Στο CTC λατρεύουν τα λογοπαίγνια –όπως άλλωστε φανερώνει και το όνομά του- επομένως φέτος που μπαίνουν στον 5ο χρόνο λειτουργίας τους, έναν αριθμό σημαντικό για εκείνους, δεν μπορούσαν παρά να κάνουν κάτι διαφορετικό.

«Το 5 για εμάς είναι ένας αριθμός σημαντικός, θα τολμούσα να πω σημαδιακός, καθώς είναι και ο αριθμός των ανθρωπίνων αισθήσεων που στόχος μας είναι να ξυπνάμε σε κάθε επισκέπτη μας. Η Αφή, η Ακοή, η Όραση, η Όσφρηση και φυσικά η βασίλισσα Γεύση μπαίνουν στο «στόχαστρο» μας, κάθε φορά που κάποιος περνά τις πόρτες του CTC, καθώς σκοπός μας είναι μία κορυφαία συνολική εμπειρία με ισχυρό γαστρονομικό φυσικά πρόσημο», εξηγεί ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Σεφ & Συνιδιοκτήτης του CTC.

Αλέξανδρος Τσιοτίνης

Το μενού του CTC οδηγείται σε κυρίως από την εποχικότητα των πρώτων υλών και τα μενού τους αγκάλιαζαν με ιδιαίτερο τρόπο την έννοια του ταξιδιού: Gastronomy 101 – 3 πιάτα, Trip – 6 πιάτα, Voyage – 9 πιάτα. Φέτος, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη βασικό συστατικό κάθε ταξιδιού, η καρτ ποστάλ. Μια ρετρό καρτ ποστάλ που έρχεται ως ενθύμιο του CTC ταξιδιού μας.

«Εδώ αγαπάμε το χθες και το σήμερα με το ίδιο πάθος. Εμπνεόμαστε στο βαθμό που χρειάζεται από το παρελθόν, ώστε να μπορούμε να υπηρετήσουμε το παρόν με συνέπεια και να βάλλουμε το δικό μας λιθαράκι στο αύριο της ελληνικής γαστρονομίας. Ο σεβασμός στην κορυφαία πρώτη ύλη, η αγάπη για το στοιχείο της έκπληξης, το πάθος για μοναδικότητα, η αναζήτηση της καινοτομίας, η προσήλωση στην τεχνική αρτιότητα και η συναίσθηση ευθύνης της έννοιας “προσωπική ταυτότητα” είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτήρισαν το CTC από την αρχή της λειτουργίας του και που είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να υπηρετούμε σε όλα τα μελλοντικά μας ταξίδια που έρχονται και που αδημονούμε να μας οδηγήσουν σε νέες γευστικές περιπέτειες», συμπληρώνει ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης.

Info: Ουμπλιανής 14 & Διοχάρους 27, Ιλίσια, 2107228812, www.ctc-restaurant.com, FB: @ctc.resto, Instagram: @ctcresto