Το CU Around καλωσορίζει δύο νέες μεγάλες συνεργασίες με την JYSK και την H&M. Πλέον, όλοι οι CU συνδρομητές μπορούν επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές και να τις ενεργοποιήσουν μέσω του vodafonecu.gr ή My CU App.

Η JYSK έρχεται με Σκανδιναβικό αέρα για να ανανεώσει το φοιτητικό σπίτι των συνδρομητών CU. Τώρα με έκπτωση 40€ για αγορές άνω των 200€ σε όλα τα καταστήματα JYSK, όλοι οι CU φοιτητές μπορούν να εξοπλίσουν και να διακοσμήσουν τον χώρο τους με αμέτρητες επιλογές για όλα τα γούστα: προϊόντα για gamers, ζεν φίλους και καλλιτεχνικά τυπάκια.

Επιπλέον, το CU Around υποδέχεται τα H&M με 20% έκπτωση που θα φορεθεί όλη τη σεζόν. Η έκπτωση αφορά όλα τα H&M προϊόντα σε όλα τα καταστήματα και στο https://www2.hm.com/el_gr/index.html. Οι CU συνδρομητές θα μπορέσουν να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα, ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πιο αειφόρες επιλογές, συμβάλλοντας έτσι σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον στη βιομηχανία της μόδας.

Το CU Around, το πρόγραμμα επιβράβευσης μόνο για νέους, φροντίζει για τις επιθυμίες και τις ανάγκες των συνδρομητών του, σχεδιάζοντας προνόμια με τα αγαπημένα τους brands! Έτσι, έχει δημιουργήσει μοναδικές προσφορές σε αγαπημένα brands: λαχταριστές προσφορές σε Coffee island, Brothers in law, Simply Burgers, TGI Fridays, efood και KFC, προσφορές για ανανέωση σε Adidas και Sephora αλλά και μοναδικές προσφορές από τη Blue Star Ferries.

Διαβάστε επίσης:

HUAWEI Watch GT 3: ένα ρολόι για κάθε χρήση, σημείο κομψότητας για τον άντρα και τη γυναίκα