Ένα από τα καλά του να είσαι συντάκτρια, είναι ότι δεν σταματάς να γνωρίζεις καινούριους ανθρώπους, μέρη και να βιώνεις νέες εμπειρίες. Μία από τις τελευταίες μας «ανακαλύψεις», ήταν το DAVE Red Athens – Son of a Brown, το νέο Boutique Hotel της ‘οικογένειας’ των Brown Hotels στο κέντρο της πόλης το οποίο είναι και το coolest ξενοδοχείο που έχουμε δει. Έκανε, δυναμικά, την εμφάνισή του τον Ιούλιο του 2021 και από τότε έχει ‘ταρακουνήσει’ το πεδίο.

Σίγουρα, όποιος ψάχνει μία εναλλακτική πρόταση για διαμονή στο κέντρο της Αθήνας, δεν πρέπει να χάσει το DAVE Red Athens. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που αποτυπώνει πλήρως την urban ταυτότητα της πρωτεύουσας, χωρίς να θυσιάζει τις ανέσεις που προσφέρει. Αντιθέτως, η εμπειρία της διαμονής είχε όλα όσα ζητάμε. Ταυτόχρονα, ενσωματώνει την retro αισθητική με μερικές ‘πινελιές’ ποπ κουλτούρας σε όλα του τα δωμάτια – και τα 87. Το στοιχείο του ‘coolness‘ είναι τόσο έντονο που δεν θυμίζει καθόλου τα συνηθισμένα ξενοδοχεία στα οποία έχουμε μείνει.

Bonus: Κάθε γωνιά του, είναι απίστευτα… instagrammable.

Εκτός από την εμπειρία της διαμονής, την οποία οι υπεύθυνοι του DAVE Red Athens έκαναν ακόμη καλύτερη με την φιλοξενία τους (και μας προσέφεραν και φρέσκο pop corn στην είσοδο), υπάρχει και εντυπωσιακό Rooftop Bar στην ταράτσα του, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το ποτό του με θέα το επιβλητικό ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Επίσης, πολύ σύντομα θα ανοίξει δίπλα και το νέο τους burgerbar με πολλά υποσχόμενες γεύσεις, το οποίο και θα επιμεληθεί η ομάδα των Six D.O.G.S. .

φωτογραφίες: Βαρβάρα Ντέντη @varvaroulad

Δεν τα περιμένατε όλα αυτά στην καρδιά της Ομόνοιας; Και όμως!

Είτε το προτιμήσει κανείς σε εξόρμησή του στην Αθήνα είτε για μία σύντομη απόδραση από το σπίτι – το γνωστό staycation που τόσο έχει γίνει τάση τα τελευταία χρόνια, το DAVE Red Athens – Son of a Brown είναι ο ιδανικός προορισμός.

DAVE Red Athens – Son of a Brown, Βερανζέρου 25, Αθήνα