Για τρίτη χρονιά, το Hard Rock Cafe τιμά τον Διεθνή Μήνα της Γυναίκας μέσα από παγκόσμιες ενέργειες με το motto «Who Runs the World», αναγνωρίζοντας τα επιτεύγματα και τα ταλέντα των γυναικών σε όλο τον κόσμο αλλά και μέσα στην οικογένεια του Hard Rock. Φέτος, το Hard Rock Cafe εισάγει το «Who Runs the World» ως το ετήσιο σύνθημά του για τον εορτασμό ενός μήνα αφιερωμένο στα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτιστικά και πολιτικά επιτεύγματα των γυναικών.

Το Hard Rock Café επεκτείνει τους εορτασμούς του για τον Διεθνή Μήνα της Γυναίκας για όλο τον μήνα Μάρτιο με σκοπό να γιορτάσει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, ενώ προβάλλει γυναίκες καλλιτέχνιδες και συγκεντρώνει χρήματα για φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζουν πρωτοβουλίες με επίκεντρο τις γυναίκες.

W.Ι.Ν. Hellas

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου, οι επισκέπτες του Hard Rock Café Athens που θα επιλέξουν να δειπνήσουν στο εστιατόριο θα μπορούν να ενημερωθούν για το έργο και τις δράσεις της ΜΚΟ W.I.N. Hellas και να στηρίξουν την οργάνωση με οποιοδήποτε τρόπο.

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS*- Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου με σκοπό την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Η W.I.N. HELLAS δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών και της προώθησης της ισότητας των φύλων. Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας, δικηγόρων κ.α.), η W.I.N. HELLAS προσφέρει ψυχο – κοινωνική στήριξη στις γυναίκες που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Οι επισκέπτες μπορούν, επίσης, να επισκεφθούν για περισσότερες πληροφορίες το επίσημο site της W.I.N. Hellas https://www.winhellas.gr/poioi-eimaste/.

Δωρεάν για όλες τις γυναίκες το Mango Berry Cooler Cocktail

Για να γιορτάσουν και να τιμήσουν τις γυναίκες λάτρεις του Hard Rock, τα Hard Rock Cafes παγκοσμίως προσέφεραν ένα δωρεάν ποτό καλωσορίσματος την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, όπου δεν υπήρχε χρέωση για αυτό. Όλες οι γυναίκες επισκέπτριες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα Mango Berry Cooler ή μια επιλογή μη αλκοολούχου ποτού.

Bracelets για τον Διεθνή Μήνα της Γυναίκας

Από την 1η Μαρτίου έως τις 31 Μαρτίου, τα βραχιόλια «Who Runs the World» με την επωνυμία Hard Rock θα είναι διαθέσιμα προς πώληση, τα έσοδα των οποίων θα πάνε στη φιλανθρωπική οργάνωση Women Who Run.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το brand Hard Rock Cafe, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.hardrockcafe.com/.

 

 

Σχετικά με το Hard Rock®:

Η Hard Rock International (HRI) είναι μια από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες παγκοσμίως με εγκαταστάσεις σε 68 χώρες που εκτείνονται σε 253 τοποθεσίες και περιλαμβάνουν ξενοδοχεία, καζίνο, Rock Shops®, Live Performance Venues και καφέ. Η HRI ξεκίνησε, επίσης, μια κοινή επιχείρηση με την επωνυμία Hard Rock Digital το 2020, ένα διαδικτυακό αθλητικό βιβλίο λιανικής πώλησης και μια διαδικτυακή πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών. Ξεκινώντας με μια κιθάρα του Eric Clapton, η Hard Rock κατέχει σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο πολύτιμη συλλογή αυθεντικών μουσικών αναμνηστικών στον κόσμο με περισσότερα από 86.000 κομμάτια, τα οποία εκθέτονται στις τοποθεσίες της παγκοσμίως. Το 2021, η Hard Rock τιμήθηκε ως ένας από τους καλύτερους εργοδότες για τη διαφορετικότητα/ποικιλομορφία από το περιοδικό Forbes, ως ο κορυφαίος εργοδότης για τις γυναίκες και ως ο κορυφαίος εργοδότης στη βιομηχανία ταξιδιών και αναψυχής, τυχερών παιχνιδιών και ψυχαγωγίας. Η Hard Rock χαρακτηρίστηκε, επίσης, ως εταιρεία με την καλύτερη διαχείριση στις ΗΠΑ από την Deloitte Private και την Wall Street Journal και ανακηρύχθηκε η κορυφαία μάρκα ξενοδοχείων στη μελέτη ικανοποίησης επισκεπτών της JD Power στη Βόρεια Αμερική για τα ξενοδοχεία, για τρίτη συνεχή χρονιά το 2021. Η μάρκα ανήκει στη μητρική εταιρεία HRI The Seminole Tribe της Φλόριντα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Hard Rock International, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.hardrock.com ή shop.hardrock.com.

 

Women Who Rock

Το Women Who Rock (WWR) είναι μια σταυροφορία για την υπεράσπιση των γυναικών στη μουσική και την ευαισθητοποίηση για την υγεία των γυναικών. Το WWR συνδέεται μέσω της δύναμης της μουσικής για να βοηθήσει στην εκπαίδευση, υποστήριξη και χρηματοδότηση γυναικείων προσπαθειών για την υγεία και τη μουσική.

Ως εταιρεία που ιδρύθηκε από γυναίκες, οι συναυλίες ευεργετημάτων του WWR παρουσιάζουν μερικά από τα λαμπρότερα αστέρια της μουσικής με 100% γυναικεία σύνθεση, με όλα τα έσοδα να ωφελούν τη σωτήρια έρευνα για την υγεία των γυναικών στο Magee-Womens Research Institute 501(c)(3 ) (MWRI). Εκτός από τις ευεργετικές συναυλίες, το Women Who Rock προσφέρει μια πλήρη σειρά ρούχων και αξεσουάρ και φιλοξενεί εθνικές εκστρατείες, εράνους και pop-up events. https://womenwhorock.info/

 

MageeWomes Research Institute

Ως το μεγαλύτερο ερευνητικό ινστιτούτο στις ΗΠΑ αφιερωμένο στην υγεία των γυναικών και των βρεφών, το Magee-Womens Research Institute (MWRI) είναι μια διαδραστική κοινότητα ερευνητών από το University of Pittsburgh μαζί με γιατρούς-επιστήμονες και κλινικούς ιατρούς στο UPMC. Με συνεργασίες σε περισσότερες από 20 χώρες, το MWRI εστιάζει στη διεύρυνση της κατανόησής μας για την αναπαραγωγική βιολογία και τη γυναικεία υγεία μεταφράζοντας τις ανακαλύψεις σε διαγνωστικές λύσεις, θεραπεία και πρόληψη ασθενειών που προάγουν την ευεξία σε περιφερειακό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Η υγεία των γυναικών πρέπει να αντιμετωπίζεται, όπως η υγεία κάθε ανθρώπου. Και όμως, για δεκαετίες, η υγεία των γυναικών υποεκπροσωπείται δραματικά και δεν έχει μελετηθεί αρκετά στην επιστημονική έρευνα – συμπεριλαμβανομένων των κλινικών δοκιμών. Το Ερευνητικό Ινστιτούτο Magee-Womens βλέπει έναν καλύτερο, πιο υγιή κόσμο, όπου η υγεία των γυναικών παίρνει τη δέουσα επιστημονική προσοχή και την πολιτιστική θέση που της αξίζει. Η τρέχουσα έρευνα του MWRI έχει 319 ενεργές μελέτες που καλύπτουν 292 διαφορετικές ασθένειες με 162.000 συμμετέχοντες σε κλινικές δοκιμές σε όλο τον κόσμο. Οι τομείς έρευνας του MWRI καλύπτουν τον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών, την αναπαραγωγική βιολογία, τις μολυσματικές ασθένειες και αναπτύσσουν θεραπείες για την νόσο COVID-19 και την πρόληψη του HIV με επίκεντρο τις γυναίκες, την επιλόχεια κατάθλιψη και άλλα.

https://mageewomens.org/