Το Havana Club FLEX ZONE, το πιο fresh street culture festival κούνησε την Αθήνα με πρωταγωνιστές τους Light, Mente Fuerte, FLY LO & Sapranov, παρέα με το αυθεντικό ρούμι των δρόμων της Κούβας, το Havana Club, που δίνει φωνή στο αθηναϊκό street community.

Tο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι μεταμορφώθηκε σε hip hop arena: ένα θεαματικό stage, εξέδρες, graffiti walls, ένα γιγαντιαίο boombox και ένα vintage αυτοκίνητο στη μέση της αρένας έδωσαν ξεχωριστό vibe στο χώρο, παρέα με τα αγαπημένα δροσιστικά cocktails Mojito, Frozen Daiquiri & Cuba Libre με Havana Club!

Οι 4 hip hop artists ξεσήκωσαν τους θεατές με τις ρίμες και τα εντυπωσιακά acts τους: Caliente, Χιλιόμετρα, DejaVu, Ali Baba ήταν μερικά από τα hits που απολαύσαμε live από τους πιο hot rappers της Ελλάδας.

Παράλληλα, το Havana Club Flex Zone έδωσε φωνή σε νέους καλλιτέχνες που αναδείχθηκαν στα workshops του Havana Club Grounds: 13 νέοι χορευτές μαζί με την Κλειώ Αρβανίτη έδωσαν ένα on stage street dance performance ενώ ομάδα σπουδαστών του Polis Decay ArtTattoo school, δημιούργησε live ένα graffiti εμπνευσμένο από την Αθήνα, με την καθοδήγηση του Πάνου Γεωργούλια και του Billy Gee.

Το Flex Zone ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη, στο Sonik Arena, στις 17 Ιουλίου και εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο viva.gr και τα καταστήματα WIND.