Η γεύση είναι απόλαυση, είναι εμπειρία και μνήμη. Μπορεί όμως η γεύση να είναι διαχρονική; Η απόλαυση να είναι σταθερή στο χρόνο; Το ΜΑΝΗΜΑΝΗ εξερευνά αυτά τα ερωτήματα επαναφέροντας γεύσεις που αγαπήθηκαν πριν 6 ή 10 ή 16 χρόνια. Φρέσκες πρώτες ύλες και ελληνική κουζίνα με έμπνευση από τη Μάνη είνια τα υλικά που δημιούργησαν τα πιάτα που αγαπήθηκαν από τον κόσμο, από το 2004 που άνοιξε το ΜΑΝΗΜΑΝΗ μέχρι σήμερα.

Ψαρονέφρι με μανούρι και σύκα σε σάλτσα από μέλι και  αμύγδαλα από τη γραμμή εκκίνησης το 2004 και μιλφέιγ με βύσσινο και κρέμα αρωματισμένη με μαστίχα Χίου από το μακρινό 2005. Στο 2006 έχουμε τρία πιάτα σταθμό: μοσχαρίσια συκωτάκια με σπανάκι και πορτοκάλι, μαραθόρυζο με γαρίδες και σάλτσα από μελάνι σουπιάς και φυσικά χοιρινό «φρικασέ» με σέσκουλα, καυκαλήθρες και κρέμα σελινόριζας σε σάλτσα από αυγολέμονο.

Φτάνουμε στο 2010 και στο πουγκί με μανούρι, παστουρμά, κατσικίσιο τυρί, πιπεριά Φλωρίνης και αμύγδαλα σε σάλτσα τομάτας, αλλά και στη γλυκιά πράσινη σαλάτα με νιβάτο ξινόγλυκο, κόκκινη πιπεριά, μανιάτικα ξερά σύκα και vinaigrette με μέλι σε βάση από φρέσκα φύλλα μαρουλιού.

Εσύ ποιο από τα signature πιάτα του ΜΑΝΗΜΑΝΗ ανυπομονείς να ξαναφάς; Βιάσου γιατί θα είναι διαθέσιμα μόνο για 2 μήνες!