Το 2020 δεν είναι μόνο δυσάρεστα νέα, καθώς με χαρά γινόμαστε μάρτυρες της αλλαγής σε μερικά από τα αγαπημένα μας brands. Η μία μετά την άλλη, πολλές εταιρίες ανακοινώνουν ότι τα προϊόντα τους θα έρχονται πλέον είτε σε βιοδιασπώμενες συσκευασίες, είτε σε συσκευασίες φτιαγμένες από ανακυκλώμένα υλικά, είτε σε χάρτινες συσκευασίες. Τελευταία προσθήκη στα brands με οικολογική συνείδηση είναι το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ, που έρχεται πλέον σε χάρτινη συσκευασία! Πρόκειται για ένα νέο πολύ ελπιδοφόρο, καθώς τα πλαστικά μπουκάλια είναι γνωστό ότι κάνουν χιλιάδες χρόνια να διαβρωθούν και μολύνουν με μικροπλαστικό τους ωκεανούς μας, το οποίο μεταφέρεται στους ζωντανούς οργανισμούς μέσω της τροφικής αλυσίδας.

Η 5η γραμμή παραγωγής του ΘΕΟΝΗ αποτελεί μία ιδία επένδυση και πρόκειται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2021, προμηθεύοντας την αγορά με το μοναδικό ελληνικό νερό με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας στην πιο ecofriendly εκδοχή του.

Τώρα, χάρτινη συσκευασία ΘΕΟΝΗ – Από τη Φύση, για τη Φύση

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ,  αναβλύζοντας φυσικά στα 1.100 μ. της Πηγής Γκούρα στην περιοχή των Αγράφων, διατηρεί την άρρηκτη σύνδεσή του με τη φύση και εξακολουθεί να ενισχύει με κάθε τρόπο την προσπάθεια να μειώσει το οικολογικό του αποτύπωμα. Η Φύση και το Περιβάλλον αποτελούν την καρδιά και τον πυρήνα του ΘΕΟΝΗ και, μετά την κυκλοφορία της Γυάλινης φιάλης αλλά και του χάρτινου ασκού των 10 lt, η χάρτινη συσκευασία του πρόκειται να ολοκληρώσει το ήδη εντυπωσιακό portfolio της ελληνικής εταιρίας εμφιάλωσης νερού με τις περισσότερες διεθνείς διακρίσεις. Ήδη, η πλειοψηφία των σημείων πώλησης αναμένει την τοποθέτηση της χάρτινης συσκευασίας του ΘΕΟΝΗ, η οποία προγραμματίζεται για το πρώτο τρίμηνο του 2021.